Gabriela Firea, despre protestul din Piaţa Victoriei: Am făcut cu toţii sacrificii. Se pare că eforturile sunt zădărnicite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook, că eforturile tuturor sunt zădărnicite, iar recomandările epidemiologilor sunt ignorate, după ce mai multe persoane s-au strâns în Piaţa Victoriei pentru a protesta.

„Dragi prieteni virtuali, cum apreciaţi adunările publice în această perioadă de răspândire a noului virus? Dovadă de: 1. responsabilitate sau 2. iresponsabilitate?”, a scris Firea pe Facebook.

„Întreaga lume s-a oprit din loc. Am făcut cu toţii sacrificii pentru evitarea contaminării pe scară largă. Nu v-aţi întâlnit cu familia şi prietenii. Aţi lucrat de acasă. Se pare că eforturile tuturor sunt zădărnicite. Suntem în plină pandemie. Nu s-a descoperit vaccinul şi tratamentul minune. Ne dorim să repornim economia, pentru a preveni pe cât posibil o prăbuşire economică. Între timp, recomandările epidemiologilor sunt ignorate. Mă întreb, încotro ne îndreptăm”, a continuat Gabriela Firea.

Peste o sută de persoane protestează, vineri, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, reclamând încălcarea legii prin instituirea stării de urgenţă. Protestatarii nu poartă măşti de protecţie, au pancarte cu mesaje împotriva autorităţilor şi cer dovezi cu privire la existenţa pandemiei de coronavirus.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite