Gabriela Firea, despre construcţia spitalului metropolitan: „Ţinta noastră este ca în primăvara anului următor să începem lucrările”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Faceboook
FOTO: Faceboook

Primarul Capitalei a declarat pe pagina sa de Facebook că demersurile pentru viitorul spital metropolitan avansează întrucât au fost deja prezentate două soluţii tehnice care vor fi propuse municipalităţii. Gabriela Firea a mai precizat că în toamna acestui an, indicatorii tehnico-economici vor fi aduşi în Consiliul general al muncipalităţii pentru a fi aprobaţi.

„Demersurile pentru viitorul spital metropolitan avansează rapid, după ce, în luna aprilie, Primăria Capitalei a alocat bugetul pentru primele etape ale acestui proiect, iar în luna mai a atribuit Trustului de Clădiri Metropolitane Bucureşti contractul de elaborare a Studiului de Fezabilitate. (...) Trustul de Clădiri Metropolitane ne-a prezentat cele două soluţii tehnice pe care le tratează şi pe care le va propune municipalităţii. Acest lucru înseamnă că în această toamnă putem aduce în şedinţa Consiliului General pentru aprobare indicatorii tehnico-economici”, a scris primarul Gabriela Firea pe Facebook.

Primarul Capitalei a mai spus că pasul următor constă în organizarea procedurii pentru realizarea proiectului tehnic şi apoi pentru execuţia investiţiei. „Ţinta noastră este ca în primăvara anului următor să începem lucrările. Spitalul metropolitan va răspunde tuturor cerinţelor şi exigenţelor din domeniul sănătăţii. Investiţia vizată de Primăria Capitalei presupune atât zona medicală, cât şi un centru de excelenţă şi funcţii complementare, cum ar fi spaţii de cazare pentru însoţitori. Soluţiile tehnice tratează un număr între 800-1000 de paturi. ”, se  mai arată în postare.

            

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite