Gabriela Firea şi consilierii PSD au venit la şedinţă cu măşti de protecţie şi halate: Ne protejăm de viruşii guvernamentali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea a venit la şedinţă cu halat şi mască de protecţie FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Gabriela Firea a venit la şedinţă cu halat şi mască de protecţie FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a sosit la şedinţa de la PMB cu mască de protecţie şi halat, alături de consilierii PSD care au avut aceeaşi ţinută.

Gabriela Firea a provocat o adevărată surpriză la şedinţa Consiliului Primăriei Capitalei cu costumaţia inedită, aceasta explicând faptul că se protejează de ”viruşii guvernamentali”.

„Avem peste 1.905 de cazuri de gripă raportate doar la şcolile de stat, dar în continuare pe site-ul instituţiei Guvernului, numărul cazurilor trecute în dreptul Capitalei rămâne 92”, a precizat primarul Capitalei.

Firea a precizat că nu vrea să se creeze panică printre cetăţeni dar că nu trebuie privatizat sistemul de sănătate referitor la ultimele intenţii ale guvernului PNL prin care acesta ar intenţiona să deconteze unele servicii medicalem şi în privat nu doar la stat.

În plus, referitor la declaraţiile ministrului de Finanţe Florin Câţu, primarul a adăugat faptul că s-a pregătit în mod special.

„Am pregătit deja un birou cu pâine, sare şi ştergar şi aşteptăm controlul cu care ne ameninţă ministrul Finanţelor”, a spus Firea.


FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Şedinţă PMB - Gabriela Firea / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea / 29 ian 2020


FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Imagine indisponibilă
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite