Gabriela Firea a aprobat protocolul conform căruia la pelerinajul Sfântului Dimitre cel Nou vor putea participa doar bucureştenii

Gabriela Firea a aprobat protocolul conform căruia la pelerinajul Sfântului Dimitre cel Nou vor putea participa doar bucureştenii

FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Gabriela Firea a aprobat, joi, protocolul cu Patriarhia Română pentru organizarea unui pelerinaj cu ocazia Sf. Dimitrie cel Nou, în perioada 25-27 octombrie, în zona Patriarhiei. Potrivit documentului, la manifestare vor putea participa numai locuitori ai Bucureştiului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„La activitate vor participa numai persoane din municipiul Bucureşti. Pentru aceasta, organizatorul va institui puncte de filtrare a participanţilor în zonele de acces/ieşire a publicului. În zona acestor filtre va fi realizat triajul observaţional al participanţilor”, se arată în protocolul încheiat de PMB cu Patriarhia Română.

Potrivit documentului, persoanele organizate pe rândul de aşteptare vor beneficia de marcare la fiecare 1,5 metri, iar pe stâlpi vor fi amplasate anunţuri cu privire la păstrarea distanţei şi respectarea normelor igienico-sanitare.

„Numărul participanţilor: circa 500 de persoane la un moment dat”, se mai arată în protocol.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările