Gabriela Firea face apel la colegii din administraţia locală să modifice codul administrativ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, face apel la colegii săi din administraţia locală, dar şi la cei din Guvern şi Parlament, referitor la modalitatea de avizare a unor proiecte în consiliul general, precizând că ar trebui să fie modificat codul administrativ.

"Aş vrea să fac un apel la colegii din Guvern, Parlament, din ţară care se lovesc de astfel de probleme. Nu suntem în situaţia de a modifica structura partiomoniului Municipiului Bucureşti. Terenul (n.r. solicitat pentru construirea Spitalului Metropolitan) este în administrarea RATB. Regia îşi va muta acest depou, urmând să aibă altă întrebuinţare, de ce este nevoie de un vot de două treimi încât să fim şantajaţi de colegii din opoziţie? Printre modificările codului administrativ trebuie să fie şi aceasta, în proiecte majore în sănătate şi educaţie să nu mai fie nevoie, doar la vânzare. Este de neînţeles această prevedere legislativă", a declarat Gabriela Firea la Antena 3, potrivit Mediafax.

Primarul general al Capitalei este nemulţumit de decizia Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) prin care s-a refuzat transferul unui teren în proprietatea municipalităţii pentru construcţia Spitalului Metropolitan.

"Nu am crezut că se va ajunge la o astfel de situaţie în domeniul sănătăţii. Varianta opoziţiei care era? Niciuna. Îmi pare foarte rău că doamnul Buşoi blochează, că i-a ameninţat pe consilieri că îşi vor pierde poziţia de consilieri generali. Dorea (n.r Cristian Buşoi) să fie în curtea Spitalului Fundeni unde e un teren mult mai mic de 10 hectare, ori la Casa Radio, unde este un teren în litigiu. Sunt doar pretexte cele referitoare la locaţie. Unde să construim în centrul Bucureştiului? Lângă Guvern?", a mai spus Firea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite