Furtuna de aseară: Tunete, fulgere, copaci şi stâlpi doborâţi de vijelie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Furtuna care a avut loc, joi noaptea, în Bucureşti a afectat, în special, sectoarele 3 şi 4, mai mulţi copaci au fost doborâţi de rafalele puternice, iar străzi principale au fost blocate, o ambulanţă fiind uşor avariată după ce un cablu a căzut peste ea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, în sectoarele 3 şi 4 din Capitală mai mulţi copaci şi stâlpi au fost doborâţi, în urma rafalelor puternice de vânt, cele mai afectate artere fiind Mihai Bravu , zona Budimex, Nicolae Sebe, Fizicienilor, Drumul Găzarului, Splaiul Unirii, Giuseppe Verdi, Şoseaua Dudeşti-Pantelimon, Prevederii şi Aleea Ilia.

Mai citiţi şi:

VIDEO Meteo: Atenţionare de averse, descărcări electrice şi căderi de grindină

VIDEO Un fulger ucigaş a lovit lângă Râmnicu Sărat

Pe de altă parte, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti Ilfov (SAMBI), Alis Grasu, a declarat, agenţiei Mediafax, că localităţile Măgurele şi Dărăşti au fost afectate de furtuna de joi, vântul puternic doborând mai mulţi copaci, iar unei case fiindu-i smuls acoperişul.

"În urma furtunii de joi noapte o parte din localitatea Măgurele a rămas fără curent electric după ce vântul a smuls acoperişul unei case , acesta căzând peste mai multe fire electrice.Un copac a căzut blocând strada Alunişului. Nu au fost victime însă acoperişul unei case a căzut peste mai multe fire electrice o parte din localitate rămânând fără curent electric", a mai spus Alis Grasu.

Managerul SAMBI a precizat că în Bucureşti o ambulanţă care venea de la Săftica a fost avariată uşor pe Bulevardul Barbu Văcărescu după ce un cablu electric a căzut peste autoturism.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite