Fratele lui Toni Tecuceanu vrea să dea în judecată Institutul ,,Matei Balş”

Paul Tecuceanu intenţionează să atace în instanţă Institutul ,,Matei Balş”, pentru moartea fratele său, fostul ,,cârcotaş” Toni Tecuceanu.

Ştiri pe aceeaşi temă

El a intrat de curând în posesia expertizei bacteriologice care atestă că fostul ,,cârcotaş” şi-a pierdut viaţa ca urmare a contractării în spital a germenului acinetobacter.

Mai citiţi şi:

Toni Tecuceanu, ucis de acinetobacter

VIDEO FOTO Ultima cafea cu Toni Tecuceanu

,,Nu gripa porcină i-a provocat moartea, ci o bacterie pe care a luat-o cât timp a stat la terapie intensivă. Cu siguranţă mai trăia şi acum, dacă nu intra în contact cu bacteria”, a declarat, pentru ,,Adevărul”, Paul Tecuceanu.

Acinetobacter este o bacterie rezistentă la antibiotice, întâlnită mai ales în secţiile de terapie intensivă.

Va apela la instanţă pentru recuperarea dosarului

Fratele fostului actor vrea să facă o plângere la Colegiul Medicilor şi să ajungă în instanţă pentru a putea intra în posesia dosarului medical al lui Toni. ,, Nu înţeleg de ce doctorii refuză să-mi arate fişele respective. Am dreptul să ştiu cum a fost tratat fratele meu în spital. Voi apela la un avocat pentru a putea ajunge în posesia dosarului medical”, a adăugat el. Potrivit secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, Adrian Streinu-Cercel, spitalul nu are voie, în baza legii, să dea informaţii despre o persoană, după moartea acesteia, nici măcar familiei.

Rămâneţi pe bucuresti.adevarul.ro pentru a afla ce spun doctorii de la „Matei Balş”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările