FOTOGALERIE/VIDEO Cei doi elevi bucureşteni care au "speriat" BAC-ul. Reţeta pentru 10 curat la examen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Stoica şi Alina Crăciun sunt singurii elevi din Bucureşti care au reuşit să obţină nota 10 la examenul de Bacalaureat. Secretul lor este perseverenţa şi seriozitatea  atunci când vine vorba de şcoală.

Au fost elevi la unele dintre cele mai cunoscute licee din Capitală. Răzvan a studiat la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu", în timp ce Alina a fost elevă la Liceul Teoretic „Jean Monnet".  Rezultatul obţinut la examenul de maturitate i-a surprins doar pe ei, pentru că notele lor din liceu au demonstrat potenţialul celor doi.

BACALAUREAŢI DE NOTA 10: „Se vede că nu se mai învaţă în ziua de astăzi. Multă lume s-a bazat pe faptul că se poate vorbi, se poate copia” FOTOGALERIE/VIDEO

Unul dintre secretele care i-au urcat pe podium este faptul că  Răvan şi Alina au dat dovadă seriozitate când a venit vorba de studiu.  Absolvenţii de 10 au avut grijă să participe la sesiunile de pregătire organizate de profesorii lor după ore, pentru a recapitula materia pe care au învăţat-o de-a lungul celor patru ani de liecu. „Profesorii au fost îngăduitori şi au rămas peste ore ca să lucrăm pe variante de subiecte", e spus Răzvan. Tinerii au avut grijă să fie stăpâni şi pe materiile care puteau să le ridice probleme. „Dacă înveţi pe parcurs, se sedimentează totul", a explicat Alina.

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU GALERIE FOTO!

Citeşte mâine în ediţia locală şi regională din Adevărul despre elevii care au luat 10 la bacalaureat şi ce spun ei despre examenul din acest an.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite