FOTOGALERIE Simpatizanţii Regelui adunaţi în faţa Parlamentului: „Maiestatea Sa este faţa naţiunii întoarsă către Dumnezeu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 30 de simpatizanţi ai Regelui Mihai s-au adunat marţi dimineaţă în faţa Palatului Parlamentului şi au cântat imnul regal, iar apoi au scandat „Trăiască Regele!“.

Simpatizanţii, majoritatea persoane de vârsta a treia, au venit în faţa Palatului Parlamentului având insigne cu chipul Regelui, banderole pe care stătea scris „Trăiască Regele!“, dar şi emblema Casei Regale. Şi-ar fi dorit să-l vadă pe Regele Mihai când a întrat, însă Maiestatea Sa a folosit intrarea oficială, în timp ce simpatizanţii se aflau în Parcul Izvor.



Click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini

În jur de 30 de oameni s-au adunat la statuia Regelui Carol, la 25 octombrie, în timp ce Regele Mihai  îşi ţinea discursul în Parlament

Am fost monarhistă toată viaţa. Aş vrea să se schimbe forma actuală de guvernământ. Sunt sătulă de aceste cozi de topor care execute ordine. Regele este un model de moralitate, este faţa naţiunii întoarsă către Dumnezeu. Avem nevoie de un astfel de model!“, a declarat Mariana Iliescu, o bucureşteancă în vârstă de 63 de ani.

Deşi acţiunea a fost anunţată pe majoritatea site-urilor de socializare şi prin diverse alte metode de promovare, în faţa Palatului Parlamentului s-au adunat doar aproximativ 30 de oameni care l-au susţinut pe Rege în timp ce acesta ţinea discursul în Parlamentul României.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite