FOTOGALERIE Regulament la Liceul „Jean Monnet“: uniforme pentru elevi şi fără păr vopsit! Vezi cât de sexy se pozează liceenele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regulamentul de ordine interioară al liceului bucureştean zdruncinat de scandaluri în ultima perioadă este foarte strict. Elevii susţin că este respectat cu sfinţenie. Întâmplările din ultima vreme demonstrează contrariul.

Dintre regulile stricte ale regulamentului se numără purtarea uniformei care constă în “tricou polo alb/albastru, vestă, pulover cu emblema liceului si blugi/fustă de blugi albastre”. Şcolarii nu au voie nici să chiulească sau să fumeze în incinta sau curtea şcolii. Nici să iasă din şcoală sau curte în timpul orelor nu este permis. Patru elevi fumează însă în afara curţii. “E foarte strict regulamentul la noi. Noi nu avem voie să fumăm în şcoală şi e bine, ca să nu înveţe ăştia mai mici să fumeze de la noi. Cât despre machiaj, vedeţi că nu este cazul. Nu avem voie mai mult de zece absenţe pe semestru”, explică una dintre fete.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu elevele-sexy de la Liceul „Jean Monnet“

“Eu am cercel şi nu am voie. Încerc  să-l ascund de obicei şi dacă cineva îmi zice ceva, îl dau jos”, o completează un băiat, îşi dă gluga la o parte lăsând să se vadă o bobiţă neagră. Cât despre scandalul care nu le mai dă pace, sunt cu toţii de acord că a fost “o porcărie”.

image
image

Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză profesorul că a violat-o)



Iată câteva dintre regulile liceului:

-    Elevii trebuie să dovedească respect si consideraţie în relaţie cu profesorii, personalul scolii si colegii săi.
-     Elevii care poartă bijuterii, care au asupra lor obiecte de valoare, sume mari de bani îsi asumă responsabilitatea supravegherii acestora. Unitatea scolara nu răspunde si nu recuperează bunurile menţionate care au dispărut sau au fost deteriorate din cauza neglijenţei posesorilor.
-     Băieţii, atât la gimnaziu cât si la liceu, trebuie să poarte pantaloni lungi pe toată durata anului scolar, la examene, la activităţile educative; excepţie fac orele de educaţie fizică si competiţiile sportive în care elevii sunt direct implicaţi.
-     Este interzis băieţilor să-si vopsească părul, să-si facă tatuaje, să poarte cercei si tricouri fără mâneci. Tunsoarea trebuie sa fie decentă, pieptănăturile la fel.
-     Este interzis fetelor să poarte haine excesiv de scurte si strâmte, să-si vopsească părul si să se fardeze strident.
-     Elevii nu au voie să introducă în perimetrul scolii patine cu rotile, biciclete, motorete, motociclete, masini, aparate radio(de orice fel), casetofoane.
-     Elevii sunt obligaţi să-si închidă telefoanele mobile în timpul orelor.
-     Elevii nu au voie să introducă în perimetrul scolii, în spaţiile de învăţământ, persoane străine (ex.: fosti colegi, rude, cunostinţe, prieteni). Elevii străini de scoală care vor încălca această regulă si vor fi prinsi de organele abilitate vor fi amendaţi.

Citeşte şi:

Cele mai sonore poveşti de amor dintre profesori şi elevi. Marile iubiri din şcolile străine după modelul Sexgate la „Jean Monnet“

Profii dezaxaţi, greu de dibuit

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite