FOTOGALERIE Reduceri la Ferrari: geci, pantofi şi machete la jumătate de preţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii Ferrari îşi pot îndepini visul în acest weekend la Forza Rossa Store, magazinul oficial Ferrari de pe Calea Victoriei. Bucureştenii vor găsi, până duminică la ora 20.00, toate produsele magazinului, inclusiv cele premium din cadrul colecţiei LifeStyle, la reduceri uriaşe de până la 50%.

Al doilea magazin din Europa
Magazinul de pe Calea Victoriei este al doilea magazin ca mărime din Europa după cel din Milano şi prezintă o paletă largă de produse ale colecţiilor LifeStyle şi Fan. De la vestimentaţie de lux pentru bărbaţi şi femei, până la ursuleţi de pluş şi machete de maşini pentru cei mici. Umbrele, şepci, căni, seturi de cafea şi de prosoape, halat de baie, ceasuri, brelocuri şi neunumărate altele au găsit reporterii Adevărul în magazinul tematic al mărcii Căluțului Cabrat.



CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu articolele Ferrari la reducere!

Ferrari Shop face reduceri de 50% la articolele din magazin cu ocazia Red Friday

Dacă există pantaloni, blugi, cămăşi, geci, pantofi pentru adulţi, nici cei mici nu sunt ignoraţi. Încă din momentul în care se deschide uşa magazinului cele 4 maşinuţe cu pedale, aşezate în centrul încăperii, stimulează imaginaţia oricărui copil care se vede parcă pilotând o maşină pe pista de curse.

Lista de cadouri este însă mult mai lungă - bebeluşii se îmbracă marca Ferrari.
La etaj se găsesc felurite accesorii pentru nou-nascuţi, de la babeţică, geantă pentru scutece, suport pentru jucării şi până la îmbracăminte - tricouri, combinezon, salopetă, costum de jogging. Atât pentru băieţi cât şi pentru fetiţe, culorile diferă, roşul fiind binenţeles culoarea preponderentă.

Articolele sport nu lipsesc din magazinul Forza Rossa aşa încât pasionaţii de sport vor găsi articole precum plăci de surf, sănii, skiuri, skateboarduri.

Red Friday se întinde pe toată perioada weekendului iar magazinul este deschis între orele 10.00 şi 20.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite