FOTOGALERIE Profesorul de sport va fi eliberat! Instanţa a aprobat cererea de eliberare a dascălului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cererea de eliberare sub control judiciar înaintată de profesorul de sport de la Jean Monnet, care a fost acuzat de o elevă de a sa că ar fi violat-o, a fost acceptată de Judecătoria Sectorului 1!

UPDATE 12.30 "Este o decizie corectă care a respectat litera şi spiritul legii. Procurorii au făcut o eroare gravă când au spus că Dan Octavian Vişan este recidivist şi consumator de droguri!", a declarat Paula Iacob, avocatul profesorului de sport de la Jean Monnet.

image

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu profesorul Dan Vişan la Judecătoria Sectorului 1!

UPDATE 12.23 Decizia Judectoriei Sectorului 1 i-a dat din nou speranţe profului de sport de la Jean Monnet. "Fiind soare afară, poate va fi soare şi în viaţa mea", i-a spus Dan Octavian Vişan mamei sale după ce i-a fost acceptată cererea de eliberare. "Nu m-a dezonorat! A fost o întâmplare! Dacă eleva nu se ducea peste el, nu se întampla nimic! E copilul meu şi o să-l apăr mereu", a spus şi mama profului imediat după proces.

Profesorul Dan Octavian vişan a înaintat o solicitare prin care a cerut să fie eliberat sub control judiciar. Cererea a fost judecată azi la Judecătoria Sectorului 1, fiind admisă. Însă, decizia nu este definitivă, întrucât procurorii pot face recurs în acest caz.

Profesorul Dan Octavian Vişan, de la Liceul „Jean Monnet“, a venit alături de tatăl său în faţa judecătorilor

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Dan Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti, în data de 18 noiembrie!

în schimbul libertăţii, acesta va trebui să se prezinte periodic la o secţie de poliţie pentru verificări, să nu părăsească oraşul şi alte interdicţii. 

Un reprezentant al Parchetului s-a aflat în sala de judecată pentru a recunoaşte, în numele instituţiei, că a făcut o eroare uriaşă când a spus că profesorul de sport este recidivist şi consumator de droguri.

Citeşte şi:

HAOS LA „JEAN MONNET“: absenţe muşamalizate, transferuri ilegale şi liceene care fac sex cu profesori sau pozează în Playboy


EXCLUSIV Avocatul profesorului de la Jean Monnet: „Nu poţi să vii după a treia partidă de sex şi să spui că este viol“


Elevii sunt alături de profesorul de la "Jean Monnet" şi în perioada sărbătorilor. Vezi ce urări au postat susţinătorii pe Facebook!

Profesorul de la Jean Monnet nu a făcut testul poligraf pentru că era deranjat la stomac

Avocatul profesorului de la Jean Monnet: "Este inadmisibil ca  Andronie, care a omorât doi oameni, să fie liber, iar clientul meu nu!"

EXCLUSIV Tatăl elevei "violate", către profesor: Prin relaţiile şi banii mei te voi ţine în puşcărie şi te voi face mireasa întregului penitenciar!

Profesorul de la Jean Monnet rămâne în arest încă 60 de zile! Avocatul elevei "violate": Martorii sunt deja influenţaţi

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite