FOTOGALERIE Piaţa cu loc de joacă deasupra, în sectorul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce anul trecut a demarat lucrările la o piaţa cu o parcare pe acoperiş, Primăria Sectorului 6 intenţionează ca în acest an să înceapă execuţia uneia care va avea deasupra un loc de joacă pentru copii.

Aceasta va fi realizată prin reamenajarea Pieţei Drumul Taberei II, care în prezent funcţionează în cea mai mare parte în aer liber. Prin proiect se prevede realizarea unei pieţe închise cu un singur nivel, care va avea o suprafaţă totală de 1.500 de metri pătraţi construiţi. În interiorul pieţei vor fi amplasate tarabe pentru producătorii de fructe şi legume, iar pe acoperiş va fi amenajat un loc de joacă pentru copii.

Potrivit Primăriei Sectorului 6, refacerea pieţei este necesară deoarece aspectul zonei este unul neplăcut şi insalubru, din cauza sistematizării necorespunzătoare şi a lipsei unor lucrări de reabilitare a spaţiilor pentru desfăşurarea comerţului cu produse agroalimentare.
Valoarea investiţiei este de 3.750.000 de lei, finanţarea urmând să fie asigurată din fondurile Administraţiei Pieţelor Sector 6 şi dintr-un credit bancar.

image

CLICK pe imagini pentru a vedea cum va arăta Piaţa Drumul Taberei II îi interior!

Primăria Sectorului 6 a început în luna august a anului trecut un proiect pentru reconstrucţia şi modernizarea Pieţei Valea Ialomiţei, din cartierul Drumul Taberei. Piaţa va beneficia de o parcare proprie, care va fi amplasată pe acoperiş şi va avea aproximativ 80 de locuri.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite