FOTOGALERIE Liber la senzaţii tari în Terra Park! Cel mai mare parc de distracţii din Capitală se va deschide sâmbătă 7 aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare parc de distracţii din Capitală se va deschide oficial sâmbătă 7 aprilie. Organizatorii promit celor care vor ajunge la Terra Park clipe de neuitat iubitorilor de adrenalină.

Distracţii atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici, promit organizatorii celui mai mare parc de acest tip din Capitală – Terra Park. Centrul, situat în bulevardul Timişoara nr. 8A, se va redeschide oficial, sîmbătă, 7 aprilie. 

Pasionaţii de senzaţii tari vor putea găsi aici peste 30 de echipamente destinate distracţiei extreme. Printre maşinăriile destinate stimulării adrenalinei se numără Z Force Tower, o platformă care te ridică la înăţimea de 53 de metri, după care urmează o cădere controlată şi aşa-numitul Hydrolift, adică un tobogan de apă cu bărci, înalt de 15 metri.

Terra Park, cel mai mare parc de distracții din Capitală Terra Park, cel mai mare parc de distracții din Capitală Terra Park, cel mai mare parc de distracții din Capitală

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu atracțiile din Terra Park!

De asemenea vizitatorii vor putea să se bucure şi de două noi echipamente, în premieră în România. “Primavara aduce două atracţii noi: North Pole 1 - un tobogan cu apă şi Trans-Siberian Express, cel mai mare rollercoaster din România”, a declarat Loredana Manolache, reprezentantul firmei Terra Park.
Rollercoasterul la care se referă organizatoarea e un montagne russe cu un traseu de 310 metri şi o înălţime maximă de 11 metri.

Parţial, Terra Park şi-a deschis porţile pe 31 martie. “S-a luat această decizie pentru a oferi o perioadă tampon, de rodaj, de o săptămână, în care procedurile interne de funcţionare să se armonizeze după lunile de pauză şi să putem oferi servicii la cele mai înalte standarde clienţilor noştri” a adăugat  Loredana Manolache. 

52 de lei, accesul

Cei care doresc să viziteze parcul de distracţii trebuie să-şi cumpere un card în valoare de doi lei, pe care trebuie să îl încarce cu 50 de puncte, respectiv 50 de lei, fiecare punct valorând un leu. Pentru atracţiile destinate celor mici se vor plăti patru puncte, respectiv patru lei. Cele extreme, dedicate adulţilor, se vor taxa cu 15 puncte, respectiv cu 15 lei.

Programul de vizitare este de la orele 11.00 la orele 20.00 în cursul săptămânii și de la orele 10.00 la orele 21.00, în weekend.

Terra Park a fost inaugurat anul trecut, pe 16 octombrie şi a funcţionat până în luna decembrie. Ridicat pe locul fostei fabrici de diamante sintetice Rami-Dacia, parcul are o suprafaţă totală de 30.000 de metri pătraţi.  Întregul proiect a reprezentat o investiție de 25 de milioane de euro.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite