FOTOGALERIE Emoții la început de an școlar la Colegiul „Mihai Viteazul“ din Capitală. Profesorii au trăit din amintiri, iar elevii s-au bucurat de revedere

Bucuria s-a citit pe fețele elevilor care au venit astăzi la școală după vacanța de vară și care au avut parte și de vizita primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu care a venit la festivitatea de deschidere a anului şcolar de la Colegiul „Mihai Viteazul“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fetele s-au privit cu admirație și un pic de invidie atunci când s-au revăzut după lunga vacanță de vară.

Alții au înfiripat noi prietenii sau și-au povestit peripețiile din ultimele luni.

Tot fetele au fost cele care au șușotit tot timpul festivității și s-au hlizit la fiecare glumă auzită.

Elevii au stat aliniați în așteptarea ceremoniei chiar dacă soarele i-a cam bătut în cap fiind ceva cam cald pentru mijlocul lui septembrie.

CLICK PE FOTOGALERIE PENTRU A VEDEA CUM A ÎNCEPUT NOUL AN ȘCOLAR LA COLEGIUL „MIHAI VITEAZUL“

Tinerii s-au așezat pe unde au putut ca să prindă festivitatea, iar o profesoară a rămas cu privirea pierdută amintindu-și de anii tinereții.

Cu toții au devenit serioși și s-au bulucit să-și noteze orarul, iar o colegă a profitat de neatenția celorlalți ca să surprindă pe o cameră video fețele pline de curiozitate și care brusc au devenit ceva mai încruntate și serioase.


Elevii au așteptat cu buchetele de flori să se termine discursurile celor mari, iar alții au comentat cu zâmbetul pe buze micile poticneli.

CLICK PE FOTOGALERIE PENTRU A VEDEA CUM A ÎNCEPUT NOUL AN ȘCOLAR LA COLEGIUL „MIHAI VITEAZUL“

Odată intrați în sălile de curs s-au distrat pe la ferestre și au fost tot timpul veseli ca la început când totul pare lejer și fără grijă. Urmează un nou an școlar cu multe lecții, iar pentru unii cu pregătiri de examene din ce în ce mai grele.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările