FOTOGALERIE DRAMĂ Fata omului de afaceri Creștin a murit la doar 25 de ani.La biserică, limuzinele au blocat traficul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de coronae de flori au fost urcate pe gardul bisericii despre care oamenii spun că a fost ctitorită de omul de afaceri, Dumitru Creștin. Cunocuții spun că fata sa a decedat în urma unei intervenții chirurgicale la stomac.

În fața bisericii de la intersecția străzii Barbu Văcărescu și Ștefan cel Mare a fost aglomerație mare, astăzi, în timpul slujbei religioase ținute la biserica despre care oamenii spun că poartă hramul „Maica Domnului“ și care a fost ridicată cu ajutorul omului de afaceri.

Zeci de coroane de flori au împodobit gardul lăcașului de cult, iar după ce au fost coborâte cel puțin trei camionete s-au umplut de flori. „I-a murit fata de doar 25 de ani. Am auzit că a făcut infarct în somn. Avea doi copilași de doi ani și 9 luni“, comentau martorii.

Familia lui Dumitru Creștin trece însă prin momente grele după ce tânăra a încetat din viață în urma unei intervenții chirurgicale la stomac, la Spitalul „Sf. Ioan".

Pe timpul slujbei religoase de astăzi, zona a fost supravegheată de agenți de pază privați și  de echipajul medical al unui serviciul de ambulanță particular.


CLICK PENTRU IMAGINI DE ASTAZI DIN FATA BISERICII DE PE BARBU VĂCĂRESCU

image
image
image

Traficul pe strada Barbu Văcărescu a fost parțial blocat din cauza mașinilor parcate în fața bisericii. Autoturisme de tot felul: BMW-uri, Audi, Mercedesuri, Nissan-uri au încurcat circulația rutieră, iar ceilalți șoferi au înaintat cu greu prin zonă.

Presa  a pomenit de-a lungul timpului, numele fraţilor Creştin care ar fi  fost implicați în mai multe scandaluri, cum ar fi dosarul „Păltânea“ (afacere cu combustibil, în care a fost implicat şeful SRI Prahova, colonelul Corneliu Păltânea), privatizarea Protan şi privatizarea Scandia etc.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite