FOTO Cum serba Sorin Oprescu Zilele Bucureştiului când era în libertate: clădiri istorice reabilitate şi văicăreli privind bugetul evenimentelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta, primarul suspendat al Bucureştiului, Sorin Oprescu, a sărbătorit zilelor oraşului în arestul Poliţiei Capitalei. „Adevărul“ vă prezintă astăzi cum petrecea fostul edil-şef al Bucureştiului în anii trecuţi.

Aflat la cel de-al doilea mandat de primar general câştigat independent, Sorin Oprescu, cel care, în 2009, a vrut să devină preşedintele României, fiind descalificat din primul tur cu un procent puţin peste 3%, a sărbătorit pentru prima oară Zilele Bucureştiului în arestul Poliţiei Capitalei. Edilul-şef a fost arestat preventiv după ce ar fi luat mită 25.000 de euro, chiar înainte cu aproximativ două săptămâni ca Bucureştiul să sărbătorească 556 de ani de existenţă.

2014, cel mai impresionat eveniment

Anul trecut, Bucureştiul a împlinit 555 de ani de existenţă şi în cadrul evenimentului organizat anual de zilele oraşului a avut loc o adevărată desfăşurare de forţe. Evident, aşa cum era obişnuit, primarul Sorin Oprescu n-a lipsit de la inaugurarea Zilelor Bucureştiului. 

image

FOTO Mediafax

Pe 18 septembrie 2014, primarul Sorin Oprescu si Mihaela Paun, directorul ARCUB, au participat la inaugurarea Hanului Gabroveni, clădire istorică situată chiar în mijlocul Bucureştiului. Lucrările, spunea edilul atunci, au costat peste 37 de milioane de lei.

2010, Oprescu se plângea că Bucureştiul nu are bani

În anul 2010, odată cu organizarea evenimentului intitulat Zilele Bucureştiului, Sorin Oprescu spunea la deschiderea petrecerii de pe străzile Capitalei că evenimentul a avut, în 2009, un buget de criza, iar ediţia din 2010 a avut alocată o sumă cu 70% mai mica decât anul 2009.

image

FOTO Mediafax

2008, o altă deschidere a eveniementului marca Oprescu

An de an, primarul Sorin Oprescu era nelipsit de la inaugarea zilelor oraşului, iar în 2008 în timpul unui eveniment dedicat Zilelor Bucureştiului, edilul i-a oferit o diplomă de excelenţă actorului Florin Piersic. 

image

FOTO Mediafax

2009, discurs pe scena din Piaţa Constituţiei

image

FOTO Mediafax

Şi în 2009 edilul Sorin Oprescu a decis să urce pe scena amplasată în faţa Casei Poporului şi să le transmită bucureştenilor un mesaj. 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite