FOTO S-a deschis Târgul de Crăciun cu specific bavarez: cârnaţi la grătar, vin fiert şi prăjituri de casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În curtea Ambasadei Germaniei din Capitală s-a deschis, vineri, un târg de Crăciun în cadrul căruia au fost amenajate zeci de căsuţe care mai de care mai atrăgătoare şi pline de bunătăţi.

Aici, cei interesaţi se pot bucura de produse tradiţionale bavareze, vin fiert, cafea, prăjituri de casă şi muzică specifică Sărbătorilor de Iarnă. Spre exemplu, încă de la poarta târgului, a fost deschisă o căsuţă încărcată cu dulciuri şi prăjituri de casă, unde fiecare produs costă cinci lei.

image

Un stand este plin cu jucării FOTO Marian Iliescu

De asemenea, în cadrul târgului a mai fost deschis un stand cu decoraţiuni realizate manual. Mai exact, este vorba despre tot felul de decoraţiuni realizate din plante, care costă de la 50 de lei la 250 de lei în funcţie de model şi mărime.

image

Globurile sunt nelipsite din cadrul târgului FOTO Marin Iliescu

Totodată, aici se găsesc şi zeci de modele de lumânări modelate în formă de îngeraş sau în formă de Moş Crăciun. Preţurile pentru lumânările decorative pornesc de la 10 lei şi diferă în funcţie de modelul lumânării. 

image

Prăjiturile de casă se numără pe lista celor mai căutate produse FOTO Marian Iliescu

Căsuţa care le oferă bani copiilor talentaţi şi fără posibilităţi

Fundaţia Joyo, organizaţie fondată de cetăţeni germani, elveţieni şi români din Bucureşti, se ocupă de mai bine de zece de ani de copii şi tineri proveniţi din familii aflate în situaţii de viaţă foarte dificile.

image

La eveniment şi-a făcut apariţie şi Moş Crăciun FOTO Marian Iliescu

Anul acesta, la târgul de Crăciun organizat în curtea Ambasadei Germaniei a fost amenajat un stand pe care sunt expuse mici tablouri şi decoraţiuni realizate de micuţii de la Fundaţie. Toţii bani care se vor strânge vor ajunge înapoi la ei, făcându-le sărbătorile mai frumoase. 

Cârnaţi la grătar, specialitatea casei

Vinul fiert costă 5 lei şi este printre cele mai căutate produse din această iarnă, dar specialitatea casei sunt cârnaţii preparaţi pe grătarul încins în cadrul târgului. O porţie de cârnaţi costă 10 lei, iar coada se întinde pe câţiva metri. 

image

Articole pe aceeaşi temă:

VIDEO Cum au fost montate cele 100 de căsuţe ale Târgului de Crăciun din Capitală. În Piaţa Universităţii va fi un „brad al dorinţelor“

Celebrul Moş Crăciun din Finlanda vine la Bucureşti

Unde patinăm în această iarnă în Bucureşti. Cişmigiul are cel mai căutat patinoar

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite