FOTO Pista bicicliştilor de pe Bulevardul Uranus a fost distrusă. Primăria Capitalei: Am făcut mai multe sesizări la Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul tronson al Bulevardului Uranus a fost inaugurat la începutul acestui an, iar din întreaga lucrare face parte şi o pistă pentru biciclişti amenjată pe partea carosabilă. Chiar în primele zile de la inaugurare, stâlpişorii de plastic care delimitează banda bicicliştilor au fost distruşi, dar reprezentanţii municpalităţii i-au înlocuit. Astăzi, la câteva luni de la inaugurarea, banda bicicliştilor începe din nou să se rărească.

Pe porţiunea de doi kilometri, cuprinsă între Piaţa Victoriei şi strada Vasile Pârvan a Bulevardului Uranus, deschisă circulaţiei la începutul anului, au apărut primele probleme încă de atunci. O parte a stâlpiţorilor de plastic care delimitează banda bicicliştilor de parte carosabilă au fost distruşi, dar reprezentanţii municipalităţii i-au înlocuit.

image

Stâlpişorii au fost strâmbaţi, scoşi sau rupţi FOTO Marian Iliescu

Astăzi, la câteva luni de la deschiderea primul tronson al Bulevardului Uranus, pista destinată bicicliştilor a început să se rărească. O parte dintre stâlpişori au început să dispară, în timp ce alţii au fost pur şi simplu rupţi din banda în care sunt fixaţi pe partea carosabilă.

image

Unii stâlpişori au fost rupţi din banda care îi fixează pe carosabil FOTO Marian Iliescu

Cei din zonă se plâng de faptul că nu există locuri de parcare şi, spun ei, stâlpişorii ar fi smulşi de şoferii indisciplinaţi care vor cu orice preţ să parcheze pe trotuar.

Primăria Capitalei: Am făcut mai multe sesizări la Poliţie

Ion Dedu, directorul Direcţiei de Infrastructură din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, a declarat că municipalitatea a făcut mai multe sesizări la poliţie în ceea ce priveşte situaţia pistei pentru biciclişti de pe Bulevardul Uranus. De asemenea, acesta a spus că într-adevăr stâlpişorii au fost înlocuiţi în primele zile de la inaugurarea bulevardului, însă nu este firesc ca aceştia să fie înlocuiţi ori de câte ori pista este vandalizată.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite