FOTO Parcul de distracţii Divertiland are gară proprie. Bucureştenii ajung în 20 de minute la cel mai mare parc de distracţii din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primul tren va ajunge în gară la jumătatea lunii mai FOTO Divertiland
Primul tren va ajunge în gară la jumătatea lunii mai FOTO Divertiland

Prin „Parc Divertisment Chiajna“, prima gară privată din România, va ajunge primul tren la jumătatea acestei luni, după ce conducerea parcului de distracţii Divertiland a decis să investească 300.000 de euro pentru amenajarea noii staţii de tren. Aici, în perioada mai-octombrie, vor putea ajunge cu trenul locuitorii Bucureştiului, Craiovei, Ploieştului şi Braşovului.

Divertiland, cel mai mare parc de distracţii din România, şi Regiotrans, unul dintre principalii operatori privaţi de transport feroviar de călători din ţară, lansează un parteneriat prin care, vizitatorii din Bucureşti, Ploieşti, Braşov şi Craiova vor putea sosi cu trenul la Divertiland, situat în vestul capitalei, în zona Militari.

Începând de la jumătatea acestei luni, trenurile vor opri zilnic, în perioada mai – octombrie, în staţia amplasată chiar în faţa intrării în parcul de distracţii. Bucureştenii care vor să ajungă la Divertiland cu trenul trebuie să plătească 4 lei pentru o călătorie la clasa a II, în timp ce stundenţii şi pensionarii trebuie să plătească 2 lei. 

Pe ruta Bucureşti Nord – Chiajna Parc Divertisment şi retur, circulaţia va fi asigurată de trenurile regionale 14092 şi 14093, cu plecare din Bucureşti Nord la 09:01 spre Divertiland, iar retur, din staţia distracţiei Chiajna Parc Divertisment vor pleca la 20:42 şi vor sosi în Capitală la ora 21:02. 

“În intervalul iunie – august 2013 am înregistrat un număr de 100.000 de vizitatori. Mai bine de jumătate dintre aceştia au venit la Divertiland cu alte mijloace de transport decât autoturismul personal. Mulţumită parteneriatului încheiat cu Regiotrans, ne bucurăm să putem oferi celor care vor alege Divertiland ca destinaţie de distracţie şi relaxare şi în sezonul 2014, un mijloc de transport accesibil, direct, sigur şi confortabil”, a declarat Alejandro Poulakis, CEO-ul parcului de distracţii Divertiland. 

Divertiland, cel mai mare parc de distracţii din ţară

Divertiland este cel mai mare şi mai modern parc de distracţii din ţară, având 22 de tobogane spectaculoase, singura piscină cu valuri din Bucureşti, plaje cu nisip, un râu leneş, restaurante şi baruri, zone VIP şi dedicate copiilor, un bungee dome şi multe alte facilităţi.

Reprezentanţii parcului de distracţii spun că aici se găseşte o apă de cea mai înaltă calitate din Bucureşti, datorită sistemelor de filtrare, recirculare şi dezinfectare, care sunt create şi implementate conform standardelor germane, cele mai stricte dintre standardele internaţionale din acest domeniu. Parcul de distracţii a fost inaugurat în 2012, iar în următorii ani, în urma unor investiţii continue în facilităţi de distracţie în aer liber şi acoperite, Divertiland va deveni cea mai importantă destinaţie de distracţie pentru Europa de Sud-Est.   

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite