FOTO Aglomeraţie la metrou, după ce o garnitură a fost retrasă din circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Haos în mai multe staţii de metrou de pe magistrala 2, Berceni - Pipera, marţi dimineaţă, peroanele devenind neîncăpătoare după ce retragerea unei garnituri cu probleme a afectat circulaţia în subteran.

Trenurile au staţionat mai multe minute în staţii, ducând la supraaglomerarea peroanelor şi îngreunând coborârea şi urcarea în vagoane, mai ales la Tineretului, Unirii şi Victoriei. Problemele au apărut după ce Metrorex a retras, la staţia Tineretului, o garnitură care avea defecţiuni la sistemul de închidere a uşilor.  

„Metrorex informează publicul că la ora 08:10, în staţia Tineretului, un tren de metrou a prezentat probleme tehnice la uşile de acces, acesta fiind retras din circulaţie pentru remedierea defecţiunilor. Călătorii au fost debarcaţi în staţia Tineretului şi preluaţi de celelalte trenuri. Aceştia au fost permanent informaţi despre situaţia creată prin sistemul de sonorizare din trenuri dar şi din staţii”, au precizat reprezentanţii Metrorex.

Pentru fluidizarea traficului, pe magistralele 1, 2 si 3 au fost introduse în circulaţie trenuri suplimentare, s-a luat în considerare evitarea sosirii simultane a trenurilor în staţiile unde se înregistreaza trafic mare de călători şi a fost suplimentat personalul de conducere a trenurilor pentru micşorarea timpilor de întoarcere a metrourilor la capetele de magistrale, potrivit companiei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite