Fostul vicepreşedinte al BCR despre accidentul fiului său, şmecherul cu BMW care a ucis doi oameni: „Aş vrea să fiu în locul lui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jean Andronie, fostul vicepreşedinte al BCR, a declarat că este profund afectat de tragedia provocată de fiul său,Traian Andrei Andronie, care a intrat cu un BMW, sâmbătă dimineaţă, în trei maşini. În urma impactului, un taximetrist şi o tânără au murit, iar alţi trei oameni au fost internaţi.

Fost vicepreşedinte al BCR până în ianuarie 2011, Jean Andronie a declarat pentru Antena 3 că este profund afectat de tragedia petrecută sâmbătă imineaţă, în jurul orei 5.00. Fiul său, Traian Andrei (20 de ani) a intrat cu un bolid în trei maşini, pe Calea Floreasca din Bucureşti.

Tânărul se afla la volanul unui BMW X5, maşină aparţinând tatălui său şi gonea cu viteză foarte mare, fiind urmărit de poliţie. Traian Andrei Andronie a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, astfel că agenţii l-au urmărit ca în filme prin Capitală. Fiind urcat beat la volan, după ce petrecuse pe cinste într-un club din Bucureşti, tânărul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a acroşat un autoturism. Apoi a ricoşat într-un taxi care staţiona regulamentar.



Click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu şoferul BMW-ului care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca!

Şoferul cu BMW X5 care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca

„Legea trebuie respectată de toată lumea“

În urma impactului, un taximetrist şi o tânără care se pregătea să urce în maşina acestuia au murit pe loc, iar alţi trei oameni au ajuns în stare gravă la spital. Despre tragediea provocată de fiul său, Jean Andronie a declarat: „Aş vrea să fiu eu în locul lui, al fiului meu. Îmi pare extrem de rău pentru familiile care şi-au pierdut rudele în accident. Legea trebuie respectată de toată lumea“.

După accident, tânărul a fost dus la Poliţie pentru audieri, iar aseară a primit din partea judecătorilor mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Andronie Traian Andrei este acuzat de ucidere din culpă.



Dă CLICK pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la accidentul cu doi morţi de pe Calea Floreasca!

Accidentul de pe Calea Floreasca, in urma căruia un taximetrist şi o tânără au fost ucişi de şoferul unui BMW X5

Profilul lui Traian Andrei Andronie: abia a tercut BAc-ul, dar studia la Haga

Andrei Traian Andronie, tânărul în vârstă de 20 de ani care sâmbătă dimineaţă a ucis un taximetrist şi o femeie pe Calea Floreasca, în timp ce conducea un BMW X5, este un copil de bani gata. Tatăl acestuia a fost, timp de cinci ani, vicepreşedinte executiv pe corporate banking la BCR. Apoi,  a fost vicepreşedinte executiv al Băncii Feroviare.

Copilul de bani gata venise doar în vizită în Bucureşti pentru că este student la Universitatea de Ştiinţe Aplicate Haga, Olanda. Andrei a trecut pe contul său de Facebook că este absolvent al Colegiului „Spiru Haret“ din Capitală. Conform cancan.ro, în această vară, Andrei a trecut cu greu examenul de Bacalaureat, cu media 6,95, cele mai multe probleme punându-i proba la limba română.

Tânărul cu BMW X5, care conducea cu viteză foarte mare pe Calea Floreasca şi care a ucis un taximetrist şi o tânără, studiază în Olanda. Oamenii legii susţin că, în urma impactului, acul bolidului s-a oprit la 180 de kilometri pe oră. Poliţiştii au declarat că bărbatul acuzat pentru ucidere din culpă a fost reţinut pentru 24 de ore.

Citeşte şi:

EXCLUSIV  Martor la accidentul în care un şmecher cu BMW, care conducea cu 180 de km/h, a ucis doi oameni: „Maşina era zob. Un poliţist îi lua pulsul şoferului“

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite