Fosta stareţă de la Tăriceni şi bebeluşii ei au fost externaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sebastiana Gâtlan, fosta stareţă de la mănăstirea Tăriceni care pe 27 noiembrie a născut gemene, a fost externată împreună cu cei doi copii.

UPDATE 14.02 Fosta stareţă de la mănăstirea Tăriceni a plecat, împreună cu gemenele ei, din Spitalul "Sfântul Pantelimon", după ce au fost externate, direct către Starea Civilă pentru a ridica certificatele de naştere ale celor două fetiţe.

Actele erau depuse, însă aceasta nu a reuşit, până azi, să ajungă să ridice certificatele de naştere. De asemenea, fosta stareţă şi gemenele vor beneficia de o locuinţă pentru un termen determinat şi de ajutor şi asistenţă medicală din partea fundaţiei "Din suflet pentru suflet".

Starea de sănătate a fetiţelor este bună. Bebeluşii şi stareţa au fost externate azi din cadrul Spitalului "Sfântul Pantelimon" din Capitală.

Femeia a ţinut secret faptul că a rămas însărcinată. Acest caz a pornit un scandal de proporţii la mănăstirea Tăriceni. Tatăl copiilor se pare că ar fi călugărul Antonie Ciobanu de la schitul Amara.

O copilă de 13 ani, însărcinată, transportată cu elicopterul SMURD la Iaşi


Sebastiana Gâtlan a ajuns pe 27 noiembrie la Spitalul "Sfântul Pantelimon" din Bucureşti, unde le-a născut pe gemene prin cezariană. Medicii instituţiei nu au ştiut iniţial că aceasta este stareţă pentru că femeia nu a venit îmbrăcată cu hainele monarhale.

Citeşte şi:


Fosta stareţă de la mănăstirea Tăriceni şi gemenele ei vor fi externate în câteva zile

Măicuţa care a născut gemene s-a călugărit în copilărie. Vezi aici ce spun cei care au cunoscut-o

ŞOCANT Maica stareţă de la mănăstirea Tăriceni a născut două fetiţe !

Stareţa de la Tăriceni, în depresie. Vezi aici ce spune Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor despre starea femeii

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite