Florin Piersic: “Duminică particip la lansarea cărţii lui George Stanca la editura Adevărul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul şi-a anunţat prezenţa la standul Adevărul, unde George Stanca îşi va lansa, mâine, la ora 12.00, volumul “Epistolar”. Aceasta este ultima lansare a editurii Adevărul la această ediţie a Târgului Gaudeamus.

Florin Piersic a declarat, pentru “Adevărul”, că nu putea lipsi de la lansarea cărţii prietenului său, George Stanca. “Duminică particip la lansarea cărţii lui George Stanca la editura Adevărul. A scris despre mine, a scris şi despre alţii, aşa că o să vin”, a spus el.

Actorul a povestit că şi-a făcut timp pentru a veni la Gaudeamus, în ciuda programului încărcat. “Sunt ocupat şi doresc să fiu prezent la toate spectacolele care se programează cu piesa „Străini în noapte“, adusă de domnul Radu Beligan de la Paris acum 3 ani şi jumătate şi în care, la Paris, juca Alain Delon. Eu joc această piesă acum cu Medeea Marinescu”, a declarat Piersic.

"Am venit direct de la Odorheiu Secuiesc, unde am avut spectacol. Am făcut un recital de actor, «Hoinărind printre amintiri» se intitulează, un album cu 10 melodii, în care joc, fredonez, sunt scene proiectate cu mine din piese, spun monoloage şi în care povestesc cum am ajuns eu, actorul Florin Piersic, la vârsta fragedă de 40 de ani de când am împlinit 35. Ştiam că îşi prezintă Silvia Kerim cartea şi am vrut să-i fac o surpriză”, a încheiat actorul.

Rămâneţi pe www.adevarul.ro pentru a urmări cum se desfăşoară Târgul de carte Gaudeamus 2011.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite