FLAGRANT: Un polițist corupt a fost arestat preventiv, după ce a fost prins în timp ce lua mită 300 de lei de la un șofer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Așa-zisul om al legii a fost prins în flagrant, la Mogoșoaia, în timp ce lua o șpagă de 300 de lei de la un conducător auto. El a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de o instanță de la Tribunalul Ilfov.

Angajatul Poliției Buftea a fost depistat joi, la 19.15, în timp ce lua bani de la un șofer, în localitatea Mogoșoaia. El făcea parte dintr-un echipaj de format din două persoane, însă colegul lui nu a fsot implicat în acest caz.

Un alt păgubit a făcut plăngere

Flagrantul a fost organizat după ce o persoană a sunat la Direcția Generală Anticorupție (DGA) și a depus un denunț la Parchetul Tribunalului Ilfov. Șoferul a semnalat că a fost oprit în trafic, în Mogoșoaia,  de către un polițist care i-a cerut actele de identitate, actele autoturismului și permisul de conducere.

După ce polițistul a observat că autoturismul este cumpărat din străinătate și că nu este înmatriculat în România, i-a reținut conducătorului auto toate documentele și i-a spus să rezolve problema până la ora 20.00, când iese din serviciu, ameninţând că, în caz contrar, îl va amenda cu 600 lei şi îi va reţine permisul de conducere.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite