Fiţi cu ochii în patru în parcările supermarketurilor! Hoţii vă fură cumpărăturile cât ai clipi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Secţiei 23 şi ai BCCO - Sector 3 Poliţie au reuşit să destructureze o reţea de hoţi de maşini care acţionau în parcările marilor centre comerciale cu metoda roţii înţepate.

Poliţiştii BCCO din sectorul 3 al Capitalei au descins la casele a cinci bărbaţi din Bucureşti suspectaţi de furturi auto, în urma unei razii de amploare. În urma descinderii de astăzi la locuinţele celor cinci bucureşteni în jurul orei poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au găsit şi ridicat mai multe telefoane mobile, aparate G.P.S., aparate de fotografiat, ceasuri de mână de damă şi bărbăteşti, cuţite şi săbii.

Poliţiştii care erau pe urmele grupării îi aveau în vizor pe cei cinci de mai bine de trei luni. L. Gabriel de 31 de ani, din judeţul Ilfov, S. Tudor de 19 ani, din Bucureşti şi L. Marian de 27 de ani, din judeţul Ilfov au fost conduşi la sediul Secţiei 23 Poliţie, pentru audieri.

Anchetatorii au stabilit că hoţii acţionau în parcările supermarketurilor din Capitală unde îşi alegeau victimele în funcţie de valoarea autoturismului. Unul dintre hoţi înţepa roata vehiculului cu un briceag iar ceilalţi, cât timp propietarul era ocupat cu schimbarea roţii, cotrobăiau în maşini pentru a găsi bunuri ce puteau fi valorificate. Hoţii se fac vinovaţi de mai multe furturi din autoturisme iar valoarea prejudiciului este de aproximativ 13.500 lei, prejudiciu care nu a putut fi recuperat.

Cercetările sunt continuate de Secţia 23 Poliţie - Biroul Investigaţii Criminale, cu L. Gabriel şi S. Tudor în stare de reţinere, iar cu L. Marian în stare de libertate  pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, totodată fiind desfăşurate activităţi în vederea depistării şi a celorlalţi membri ai grupării.
 


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite