Fisichella pilotează la Băneasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai longevivi piloţi de Formula 1, italianul Giancarlo Fisichella, va face mâine o demonstraţie de pilotaj în parcarea mallului din Băneasa.

Fanii din România ai Formulei 1 vor avea astfel ocazia să-l vadă pe viu pe pilotul de teste al scuderiei Ferrari, într-o demonstraţie spectaculoasă cu un model Ferrari 458 Italia. Cel poreclit „Fisico" se va urca la volanul bolidului Ferrari la ora 14.30 şi va face o serie de drifturi dar şi mai multe demonstraţii de pilotaj.

Evenimentul, găzduit de Băneasa Shopping City, face parte dintr-un program dedicat în special iubitorilor motorsportului şi din care mai fac parte şi un târg de motociclete şi o serie de cascadorii pe motor.

Giancarlo Fisichella a concurat în Formula 1 în perioada 1996-2009, câştigând trei curse, iar din acest sezon este pilot de rezervă la Ferrari. Anul trecut, italianul l-a înlocuit, pentru cinci etape, pe Felipe Massa, care s-a accidentat la cap în cursa din Ungaria.

Fisichella este pentru a doua oară în România, prima vizită având loc odată cu lansarea magazinului oficial Ferrari de pe Calea Victoriei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite