VIDEO Bucureşti fără Firea? „Categoric pierd alegerile“. Liderul PSD ia în calcul posibilitatea de a nu mai candida

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea nu ştie dacă va mai candida FOTO Facebook
Gabriela Firea nu ştie dacă va mai candida FOTO Facebook

Actualul primar al Capitalei, Gabriela Firea, ia în calcul pierderea alegerilor în cazul în care va candida din nou, astfel că se gândeşte la posibilitatea de a renunţa.

Gabriela Firea crede că nu poate face faţă bulei create în acest moment în care se doreşte renunţarea la taxe pentru că aşa îşi doreşte cetăţeanul.

Firea spune că degeaba ia unele măsuri benefice pentru Bucureşti, cum este taxa pe maşinile poluante,  dacă Nicuşor Dan, considerat a fi unul dintre principalii contracandidaţi, va anula această decizie.

Într-un interviu acordat lui Lucian Mândruţă, Firea spune că declaraţiile contracandidaţilor demonstrează că ”poluarea este bună”.

”Cum poţi să declari, ca Nicuşor Dan, că dacă ajungi primar anulezi taxa? Înseamnă că este bună poluarea. Mi s-a spus, tu ia măsura asta, pentru că este foarte bună pentru oraş, vei pierde alegerile, dar vei rămâne erou”.

Gabriela Firea spune că este ar putea pierde alegerile. ”Categoric le pierd! Mă uitam şi aseară la televizor, 90 la sută din discuţii erau acestea: că trebuie anulate toate taxele, trebuie să se reducă cuantumul pentru amenzi, pentru parcare neregulamentară în centru, trebuie să reducem tariful pentru apă...Şi premierul Orban vrea să spună să scoatem gardurile care protejează linia de tramvai, debandadă, haos, adică ne place haosul, dar nu recunoaştem. Cetăţeanul nostru, stăpânul nostru, dacă asta se doreşte”,a  spus Firea.

Totuşi, aceasta nu a precizat dacă se va retrage sigur din cursă. ”Păi mă mai gândesc, mai am timp. Alegerile vor fi la sfârşitul lui iunie”, a spus Firea, conform Digi24. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite