Firea: Viteza de testare a pacienţilor din Bucureşti a crescut de la 120 de teste pe zi la 900 de teste

Firea: Viteza de testare a pacienţilor din Bucureşti a crescut de la 120 de teste pe zi la 900 de teste

Inquam Photos / Alexandru Prepelita

Primarul general Gabriela firea anunţă că viteza de testare a pacienţilor din Bucureşti a crescut de la 120 de teste pe zi la 900 de teste, după achiziţionarea de aparatură. Firea anunţă că Primăria Capitalei a investit, numai în aceste zile, 4 milioane de euro în aparatură şi echipamente de protecţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Datorită aparatelor achiziţionate de Primăria Capitalei, viteza de testare a pacienţilor din Bucureşti a crescut de la 120 de teste pe zi la 900 de teste. Primăria Capitalei a investit numai în aceste zile, 4 milioane de euro în aparatură şi echipamente de protecţie pentru spitalele din Bucureşti”, a transmis, luni, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acesteia, până în prezent ASSMB a achiziţionat echipamente şi dezinfectanţi în valoare de aproximativ 2,4 milioane euro.

De asemenea, a fost lansată procedura de achiziţie de alte echipamente şi dezinfectanţi în valoare de alţi 3,5 milioane de lei, iar în paralel, spitalele îşi fac propriile achiziţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: