Filmul „Naşul 2“, proiectat la cinematograful în aer liber din Parcul Alexandru Ioan Cuza

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filmul va fi proiectat de la ora 21.30 FOTO Arhivă
Filmul va fi proiectat de la ora 21.30 FOTO Arhivă

Bucureştenii care vor să se relaxeze şi să se bucure de cinematograful în aer liber din Parcul Alexandru Ioan Cuza din sectorul 3 al Capitalei pot viziona marţi, 12 august, filmul „Naşul 2“. Acesta va fi proiectat pe un ucran uriaş amplasat pe Insula Pensionarilor, de la ora 21.30.

Bucureştenii se pot relaxa miercuri, 13 august, de la ora 21.30, în parcul Alexandru Ioan Cuza – Insula Pensionarilor, la proiecţia filmului clasic „Naşul 2”. Filmul va fi proiectat în cadrul proiectului „Cinema în aer liber“.

„Naşul - partea a II-a” este o dramă americană din 1974, regizată de Francis Ford Coppola pe baza unui scenariu de Mario Puzo. Parte a unei trilogii, „Naşul 2” prezintă destinul tânărului Vito Corleone, urmărind copilăria sa din Sicilia şi tinereţea petrecută la New York, precum şi modul în care a devenit unul dintre cei mai importanţi şefi ai mafiei. În paralel cu povestea lui Vito, se succed tentativele lui Michael Corleone de a extinde afacerile familiei în Las Vegas, Hollywood şi Cuba.

Din distribuţie fac parte nume mari ale cinematografiei, precum Al Pacino, Robert Duvall, Diane Keaton sau Robert De Niro. Nominalizat de 11 ori la premiile Oscar, „Naşul - partea a II-a” a obţinut şase distincţii printre care pentru cel mai bun film şi pentru cel mai bun actor în rol secundar – Robert De Niro.        

Proiecţiile „Cinema în aer liber” sunt oferite gratuit bucureştenilor de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film. 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite