Filmul accidentului în care un tânăr care mergea pe trotinetă a fost omorât de un motociclist cu care s-a şicanat în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă va fi găsit vinovat de omor, Mitici riscă până la 25 de ani de închisoare
Dacă va fi găsit vinovat de omor, Mitici riscă până la 25 de ani de închisoare

Laurenţiu Trica Mitici (Americanu') va fi dus în faţa unui judecător cu propunerea de arestare preventivă pentru omor după ce ar fi provocat moartea violentă a unui tânăr aflat pe o trotinetă electrică care l-a deranjat în trafic. Procurorii au descris filmul şicanării care a dus la tragedie.

UPDATE Motociclistul acuzat de omor a fost arestat pentru 30 de zile. Ce pedeapsă riscă acesta dacă este găsit vinovat

Ştirea iniţială

Practic, ancheta a scos la iveală că miercuri seara, la ora 18:30, în timp ce staţiona la culoarea roşie a semaforului din intersecţia Splaiul Unirii cu Calea Vitan Bârseşti, Mitici a fost lovit în spate de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică. 

„Pe fondul discuţiilor în contradictoriu cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecţia dintre Calea Vitan Bârseşti şi Şoseaua Olteniţei. Inculpatul a ajuns primul în apropierea intersecţiei respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei care se deplasa pe trotineta electrică. Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenţia de o agresa, determind-o să treacă de axul despărţitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleaşi împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea şi căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus”, arată anchetatorii.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a victimei, care a fost transportată la un spital, unde a decedat după aproximativ o oră şi jumătate de la momentul impactului. 

În cauză urmează a fi sesizat Tribunalul Bucureşti cu propunere de luare a măsurii arestării preventive a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. 

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

Citeşte şi Un tânăr care mergea pe trotinetă în Capitală a murit după o şicanare în trafic. Cine este Americanu', motociclistul acuzat de omor UPDATE

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite