Filmele câştigătoare la Anim'est 2013, duminică, la Cinema Patria din Bucureşti

Filmele câştigătoare la Anim'est 2013, duminică, la Cinema Patria din Bucureşti

Cinema Patria va fi gazda evenimentului în această seară FOTO Anim'est

Bucureştenii interesaţi de animaţie pot vedea, duminică, de la ora 18.30, la Cinema Patria, filmele câştigătoare ale celei de-a opta ediţii a festivalului Anim'est. Evenimentul se va încheia duminică, 13 octombrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

În Cinematograful Patria vor fi proiectate, de la ora 18.30, cele mai bune scurtmetraje din secţiunile competitive, iar de la ora 20.30 va fi proiectat câştigătorului trofeului pentru cel mai bun lungmetraj.

Premiul pentru Cel mai bun Film de Lungmetraj, oferit de Uniunea Cineaştilor din România, a fost câştigat de „Le Jour des corneilles / The day of the Crows“.

De asemenea, la Cinema Studio, de la ora 20.00, bucureştenii vor putea viziona „Evadare din coteţ“.

Cea de-a opta ediţie Anim'est va lua sfârşit duminică, 13 octombrie, fiind organizată de Asociaţia Este'n'est, cu sprijinul Uniunii Cineaştilor din România, Centrului Naţional al Cinematografiei, Programului Media al Uniunii Europene şi al Ogilvy. Proiectul cultural este finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Pe aceeaşi temă:

„Poziţia copilului“, selectat în competiţia Festivalului de la Luxembourg

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările