Festival Star Wars, cu ocazia lansării filmului Războiul Stelelor 3D

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City va avea loc, în perioada 4-12 februarie, festivalul „Războiul Stelelor”.

Cu ocazia lansării în România a filmului „Războiul Stelelor – episodul 1” 3D, Grand Cinema Digiplex alături de Odeon şi Club Star Wars România, cu sprijinul TVR2 organizează festivalul Star Wars, care va culmina cu lansarea oficială a filmului în data de 7 februarie.

Cinefilii vor viziona filmul în 3D începând cu data de 10 februarie, iar pentru a  intra mai bine în atmosferă, la cafeneaua de la intrarea în cinema se va servi „Forvish” – o băutură specifică Luptătorilor Stelari. De asemenea, pe toată perioada festivalului, membrii clubului Star Wars România vor organiza pentru fani o serie de evenimente-surpriză în Grand Cinema Digiplex.

Astfel, mâine şi poimâine, fanii se vor putea fotografia cu personajele preferate, iar cei mici cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani vor putea învăţa care sunt cele şapte stiluri de luptă Jedi şi Sith. Vor avea loc şi numeroase concursuri cu premii Star Wars.

Programul celor două zile:

Sâmbătă, 4 februarie:

16.00 – 17.00: Poţi să te fotografiezi cu personajele preferate din film
17.00 – 18.30: “În faţa Consiliului Jedi” – Concurs tip Trivia pe teme Star Wars
18.30 – 19.30: Poţi să te fotografiezi cu personajele preferate din film
19.30 – 21.00: “Jedi vs Sith” – training de luptă cu lightsaber-ul pentru voluntari cu vârste între 7 şi 14 ani. Iniţierea în cele şapte stiluri de luptă Jedi şi Sith.

Duminică, 5 februarie:

11.00 – 12.00: Poţi să te fotografiezi cu personajele preferate din film
12.00 – 13.30: “În faţa Consiliului Jedi” – Concurs tip Trivia pe teme Star Wars
14.00 – 15.00: Poţi să te fotografiezi cu personajele preferate din film
15.00 – 16.30: “Jedi vs Sith” – training de luptă cu lightsaber-ul pentru voluntari cu vârste între 7 şi 14 ani. Iniţierea în cele şapte stiluri de luptă Jedi şi Sith.
16.30 – 17.00: Poţi să te fotografiezi cu personajele preferate din film
Va exista şi un concurs unde pasionaţii se pot juca la adresa on.fb.me/xso11Z cu „Darth Maul Me!”. Câştigătorii au şansa să participe la evenimentul special de lansare a „Stars Wars: Episodul I: Ameninţarea Fantomei 3D” de la Grand Cinema Digiplex. Potrivit reprezentaţilor cinematografului, lansarea în România va fi una spectaculoasă, pe covor roşu, cu personajele din film, cu lupte gen Star Wars şi un cocktail exclusiv pentru fani, „Forvish”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite