Festival dedicat îngrijirii părului şi produselor de make-up

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doamnele sunt aşteptate în acest weekend la World Trade Center Bucureşti să încerce diferite produse de îngrijire a părului, vopsele în culori trăznite, produse de make-up de camuflaj la Hair & Makeup Fest 2010.

Makeup artiştii şi hairstiliştii celor mai cunoscute companii de profil din România şi din străinătate îşi aşteaptă clientele la standurile de la parterul hotelului, unde vor face demonstraţii de make-up sau coafat.

Un stand care a atras atenţia a fost cel de la That'so Cosmetics, unde doamnele puteau să încerce gratuit aparatul de bronzat cu soluţie naturală. „Am venit special din Italia pentru acest festival. Efectul durează cinci zile şi este sănătos pentru că are numai substanţe naturale!", a spus reprezentantul companiei Diego La Rosa.

Festivalul s-a deschis astăzi cu competiţia „The Bride", la care participanţi s-au străduit să facă cele mai frumoase şi interesante coafuri, dar şi machiajuri unice. „Lucrurile merg mai mult spre simplitate. Acum se poartă un machiaj studiat, care să evidenţieze trăsăturile feţei", a spus make-up artistul Maria Păună. Hair & Makeup Fest poate fi vizitat şi mâine, între orele 10.00 şi 20.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite