Femeia ucisă de maidanezi a fost înmormântată astăzi

Taniușa Statchievici, femeia muşcată de câini în curtea ADP Sector 5 a încetat din viaţă, vinerea trecută, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti. Ea va fi înmormântată în cimitirul Străulești 2.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia sfâşiată de câini a murit. Ea suferise aseară un transplant de piele

“Ne ocupăm noi de cele necesare pentru înmormântare.Urmează să o luăm de la Institutul de Medicină Legală unde i se face necropsia, apoi o vom transporta la capela de la cimitirul Străulești 2 unde i se va oficia o slujbă religioasă și apoi va fi înmormântată. Familia ei nu cred că va fi de față”, a declarat Elena Picoiu,asistent manager la firma la care era angajată Taniușa Statchievici.

Femeia sfâșiată de maidanezi provine dintr-o familie săracă și nu și-au permis cheltuielile de înmormântare.

Cine răspunde pentru femeia sfâşiată de maidanezi?

Taniuşa Sachievici era angajată la o firmă de deşeuri din Constanţa, care urma să deschidă un punct de lucru în Bucureşti. Ea primise acceptul de a ridica de la ADP Sector 5 un container pentru colectarea deșeurilor electronice.

Femeia a fost adusă, marţea trecută, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" în stare foarte gravă, cu traumatisme severe, plăgi adânci provocate de muşcături de câini, şoc hipotermic şi hemoragic, fiind găsită în curtea ADP Sector 5.


citeste totul despre: