Femeia ucisă de maidanezi a fost înmormântată astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Taniușa Statchievici, femeia muşcată de câini în curtea ADP Sector 5 a încetat din viaţă, vinerea trecută, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti. Ea va fi înmormântată în cimitirul Străulești 2.

Femeia sfâşiată de câini a murit. Ea suferise aseară un transplant de piele

“Ne ocupăm noi de cele necesare pentru înmormântare.Urmează să o luăm de la Institutul de Medicină Legală unde i se face necropsia, apoi o vom transporta la capela de la cimitirul Străulești 2 unde i se va oficia o slujbă religioasă și apoi va fi înmormântată. Familia ei nu cred că va fi de față”, a declarat Elena Picoiu,asistent manager la firma la care era angajată Taniușa Statchievici.

Femeia sfâșiată de maidanezi provine dintr-o familie săracă și nu și-au permis cheltuielile de înmormântare.

Cine răspunde pentru femeia sfâşiată de maidanezi?

Taniuşa Sachievici era angajată la o firmă de deşeuri din Constanţa, care urma să deschidă un punct de lucru în Bucureşti. Ea primise acceptul de a ridica de la ADP Sector 5 un container pentru colectarea deșeurilor electronice.

Femeia a fost adusă, marţea trecută, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" în stare foarte gravă, cu traumatisme severe, plăgi adânci provocate de muşcături de câini, şoc hipotermic şi hemoragic, fiind găsită în curtea ADP Sector 5.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite