Tatăl Iuliei, fata dispărută săptămâna trecută, rupe tăcerea: „Iulia este la fel de deşteaptă, frumoasă şi mai ales sănătoasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Ionescu, tatăl Iuliei, tânăra dispărută săptămâna trecută din Capitală, a decis să rupă tăcerea după ce fiica sa a fost găsită, sâmbătă, într-un tren care se îndrepta către Bucureşti. Deşi astăzi nu a fost la şcoală, iar la apartamentul din Sectorul 6 unde locuieşte cu mama sa nu era nimeni, tatăl fetei a declarat, pentru „Adevărul“, că fiica sa este bine.

Iulia Ionescu a fost dată dispărută, miercuri, după ce nu a mai ajuns la şcoală. Tatăl fetei a povestit că fiica sa a dispărut în jurul orei 12.00, în timp ce se deplasa către Colegiul Naţional „Sf. Sava“ din Capitală, acolo unde învaţă.

„Mama ei a lăsat-o la staţia de metrou Eroilor, iar de acolo trebuia să mai ia un autobuz câteva staţii. Convenţia era să îi trimită mamei sale un mesaj sau să o sune când ajunge la şcoală. Nu a mai sunat, iar mama sa s-a dus la şcoală să vadă ce s-a întâmplat. Aşa a aflat că lipseşte, apoi m-a sunat şi pe mine“, povestea Daniel Ionescu.

Tatăl Iuliei: „Avem nevoie de linişte“

Astăzi, la două zile după ce tânără a fost găsită într-un tren care se îndrepta către Bucureşti, reporterii Adevărul au încercat să vorbească cu părinţii Iuliei. Întrebaţi cum se simte fata în acest moment, Danile Ionescu, tatăl tinerei a răspuns că fata este sănătoasă.

Iulia este la fel de deşteaptă, frumoasă şi mai ales sănătoasă...Este alături de noi şi avem nevoie de linişte. Trebuie să avem toţi puţintică răbdare“, a răspuns, pentru Adevărul, Daniel Ionescu.

Tânăra a dispărut miercuri

Iulia Ionescu este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Sfântul Sava“, acolo unde a intrat cu nota 10. Miercuri, 12 februarie, tânăra se îndrepta către liceu împreună cu mama sa. Cele două s-au despărţit în staţia de metrou Eroilor, dar Iulia Ionescu trebuia, aşa cum convenisa cu mama ei, să îi trimită un mesaj şi să îi spună că a ajuns bine. 

Pentru că Iulia nu i-a mai trimis niciun mesaj mamei sale, femeia s-a dus la liceu să vadă dacă fiica sa a ajuns cu bine. Acolo a aflat că tânără nu a mai ajuns şi l-a sunat pe tatăl fetei, Daniel Ionescu, să îi spună ce se întâmplă. 

După ce poliţisţii s-au mobilizat şi au început căutările peste tot, tânără a fost găsită într-un tren care venea spre Capitală.

Pe aceeaşi temă:

Duhovnicul elevei care ar fi fugit la mânăstire: „Spovedania Iuliei avea loc cu mami şi bunica la doi metri în spatele ei“

Iulia Ionescu le-a spus călugărilor de la Sihăstria Rarăului că nişte profesoare de la liceu testează pe copii tehnici de reiki şi radiestezie. Fata nu a venit la şcoală

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite