„Expoziţie de păsări şi animale rare de genotecă“, în cartierul Crângaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Biletul de intrare costă cinci lei FOTO Arhiva Adevărul
Biletul de intrare costă cinci lei FOTO Arhiva Adevărul

Primăria Sectorului 6 a anunţat organizarea unei expoziţii inedite, în cadrul cărei vor fi expuse păsări rare. Evenimentul va dura patru zile şi va fi organizat în cartierul Crângaşi din Capitală.

„Asociaţia crescătorilor de păsări de genotecă“ din Bucureşti şi judeţul Ilfov, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, va organiza cea de-a treia ediţie a „Expoziţiei de păsări şi animale rare de genotecă“.

Evenimentul va avea loc în perioada 26 –29 sepembrie, în  cartierul Crângaşi din Capitală, în apropierea Pieţei Crângaşi.

Iepuri, chinchile şi fazani

În cadrul expoziţiei vor fi prezentate peste 300 de animale, de la găini şi porumbei de rasă, până la prepeliţe, papagali, păuni, chinchile, fazani, iepuri din rasele „Cap de Leu“ şi „Uriaş German“, „Brahma“, porcuşori de Guineea, hamsteri şi multe alte specii.

În weekend, între orele 11.00 şi 13.00, copiii vor putea participa la un concurs special de desen şi vor putea câştiga „premii vii“, aşa cum au anunţat organizatorii.

Preţul biletului de intrare la expoziţie este cinci lei, dar micuţii cu vârsta mai mică de zece ani vor avea acces gratuit. Expoziţia poate fi vizitată de joi până sâmbătă, între orele 10.00 şi 20.00, în timp ce duminică va fi deschisă în intervalul orar 9.00-15.00.

Pe aceeaşi temă:

FOTO VIDEO Demonstraţie de şoimărit, arta vânătorii cu păsări de pradă dresate

FOTO Minunea naturală din Larga Jijia, supranumită Delta Moldovei, locul unde poposesc anual peste 200 de specii de păsări exotice în drumul spre ţările calde

VIDEO Balta Văcăreşti - de ce nu este o simplă mlaştină. De la păsări ocrotite pe plan mondial la cea mai mică plantă cu floare de pe planetă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite