Expoziţie cu haine de la Opel dedicată bărbaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest sfârşit de săptămână, bărbaţii vor fi răsfăţaţi cu cele mai în vogă haine, accesorii, cosmetice, servicii de întreţinere corporală şi produse pentru hobby-urile lor în cadrul Manhood Expo & Fashion Show, care se desfăşoară la World Trade Center din Capitală.

Astăzi, până la ora 19.00, bărbaţii pot vizita expoziţia cu vânzare la care vor participa cele mai importante branduri de haine şi accesorii, gadget-uri, centre spa şi de întreţinere corporala, cluburi de fitness şi agenţii de turism.

Sâmbătă, pe lângă expoziţia cu vânzare, vor avea loc mai multe evenimente speciale dedicate domnilor. Aceştia vor vedea demonstraţii de Greve – realizarea pantofilor handmade de lux.

În premieră în România, sâmbătă, de la ora 19.00, va avea loc prezentarea liniei vestimentare lansate de Opel. Ţinutele vor fi puse în vânzare la expoziţie, iar personalităţile care vor defila în hainele Opel sunt Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină şi Bogdan Miu.

Duminică, de la ora 14.00, va fi un show de coafură Salerm Cosmetics. Saloanele de coafură pentru bărbaţi vor face demonstraţii cu cele mai noi produse de îngrijire  şi styling pentru bărbaţi.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite