UPDATE Explozie în sediul unei agenţii BCR din Capitală. Poliţia a anunţat prejudiciul: sute de mii de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Digi24
Foto Digi24

O explozie a avut loc în sediul unei  sucursale a BCR Capitală luni dimineaţă, poliţiştii fiind sesizaţi că s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus. S-a demarat ancheta şi urmează a se stabili, împreună cu reprezentanţii băncii care este prejudiciul. Nu mai puţin de 350.000 de lei (în lei şi valută) au fost furaţi din bancomat.

UPDATE „În urma cercetărilor efectuate la faţa locului a rezultat ca a fost sustrasă suma de peste 350.000 RON (lei şi valută). De asemenea, prejudiciul total urmează a fi stabilit după ce unitatea bancară va evalua toate pagubele suferite”, anunţă reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Deflagraţia a avut loc la sediul unei bănci aflate pe bulevardul Theodor Pallady, iar ancheta urmează să stabilească ce anume a provocat incidentul.

Nu au fost raportate victime, şi este încă neclar dacă apartamentele din blocul la parterul căruia se afla sediul băncii au fost afectate.

 ”În această dimineaţă, în jurul orei 04.20 ,prin apel 112, Sectia 13 Poliţie a fost sesizată despre faptul ca dintr-o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus”, a transmis, luni dimineaţă, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au luat primele măsuri, au asigurat zona, fiind declanşată şi cercetarea locului. 

Urmează ca, împreună cu reprezentanţii unităţii bancare, să fie stabilit prejudiciul.

”Sunt efectuate Investigaţii şi urmează a fi analizate imaginile  surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat”, au mai transmis poliţiştii.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite