Explozie în Centrul Vechi al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clienţii aflaţi aseară la terasele din Centrul Vechi al Capitalei s-au speriat de o bubuitură puternică care s-a produs în subsolul unei clădiri.

Nimeni nu a fost rănit în urma exploziei, însă cei care veniseră să se relaxeze în oraş au fost nevoiţi să îşi încheie plimbarea mai repede. Se pare că totul a pornit de la un panou electric. Locuitorii din zonă susţin că o astfel de defecţiune a avut loc şi în urmă cu câteva săptămâni. Locuitorii din zonă mai spun că, în vară, au fost făcute lucrări la instalaţia electrică exact în locul unde s-a produs bubuitura.

Echipajele ISU au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime, o descarcerare şi o ambulanţă pentru o explozie urmată de un incendiu.

În urma exploziei, focul începuse să se extindă sub o terasă de la parterul unui imobil. Zona a fost izolată, iar o parte din barurile din Centrul Vechi au rămas fără curent electric. Autorităţile au început o anchetă pentru a vedea cauza producerii exploziei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite