Excursie pe jos în Bucureşti: pauze de bere şi distracţie pentru participanţii la eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureştenii au ocazia sa îşi cunoască mai bine oraşul FOTO Adevărul
Bucureştenii au ocazia sa îşi cunoască mai bine oraşul FOTO Adevărul

Sâmbătă, bucureştenii sunt aşteptaţi să participe la o acţiune care vizează cunoaşterea mai bună a oraşului, care va fi realizată printr-o plimbare pe un traseul clar stabilit. Staţia de metrou Dristor 1 va fi punctul de întâlnire pentru doritori.

„Haideţi să ne bucurăm de viaţa străzii, de străzile cu viaţă!” este mesajul transmis de Andrei Bârsan, preşedintele Asociaţiei „Bucureştiul meu drag”, care speră să atragă cât mai mulţi participanţi.

Acţiunea va începe la ora 17.00, atunci când oamenii se vor aduna în punctul stabilit, urmând să plece în excursia de cunoaştere a Capitalei. În ceea ce priveşte numărul de participanţi, prognozat de organizatori, Andrei Bârsan spune că aşteaptă în jur de câteva zeci de oameni, între 30 şi 100.

Bucureştenii vor merge pe următorul traseu: Caloian Judeţu, Cogalnic, Cosiţelor, Levănţica, Rodiei, Pilat Ion, Vulturilor, Intrarea Licurici, Traian, Maximillian Popper, Parfumului, Matei Basarab, Romulus, Ceaus Radu, Ion Filibiliu, Cauzaşi, Anton Pann, Strehaia, Olteni, Cluceru Udricani, Unirea.

În drumul pe care îl vor parcurge, bucureştenii se vor opri la terase din Capitală, acolo unde se vor odihni, iar dacă în drumul lor vor întâlni nunţi vor poposi şi la biserici, după cum povesteşte preşedintele Bârsan.

Prima excursie din cadrul evenimentului a fost organizată în urmă cu aproximativ şapte ani, iar de atunci au fost organizate asemenea evenimente în fiecare an.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite