EXCLUSIV Vânzătoarea care a dat biletul Loto de 7,2 milioane de euro l-a descris pe câştigător. Vezi aici portretul norocosului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marilena Gheorcilă (27 de ani), vânzătoare la Agenţia Loto din Colentina, acolo unde duminică s-a vândut biletul câştigător la jocul 6/49, spune că marele câştigător este: „bărbat, destul de sărac, de vârstă medie“

Marilena Gheorcilă, vânzătoarea norocoasă de la Agenţia Loto din Colentina, unde s-a câştigat premiul cel mare la Loto 6 din 49 în valoare de 7,2 milioane de euro, spune că ştie cum arată fericitul jucător.

Tânăra, în vârsta de 27 de ani, mărturiseşte că în Agenţia Loto de pe Şoseaua Colentina, majoritatea persoanelor care îi calcă pragul sunt oameni modeşti. „La noi, cei mai mulţi sunt oameni mai puţin înstăriţi, pentru că este şi zona de aşa natură. O altă dovadă este formula jucată. Câştigătorul marelui premiu a jucat două variante simple şi una la noroc, pentru care a plătit doar 19,3 lei“, explică Marilena Gheorcilă.
Astfel, tragem două concluzii. Câştigătorul este un om modest, dar şi un amator la jocul Loto 6/49.

Mari şanse ca norocosul să fie un bucureştean din Colentina

De asemenea, femeia îşi aminteşte că în aceea zi de duminică, 13 septembrie, când potul cel mare s-a câştigat cu un bilet validat în incinta agenţiei unde aceasta este angajată, nu a vândut bilete Loto niciunei femei. Până acum ştim că proaspătul milionar în euro este un bărbat, modest, care nu ştie prea multe despre jocul Loto.

Încă un fapt interesant pe care l-am aflat de la Marilena este că majoritatea clienţilor sunt oameni cu vârste medii. „Probabil că nu este o persoane foarte înaintată în ani. În Agenţia noastră, cei mai mulţi jucători la Loto sunt persoane cu vârste medii“, mărturiseşte vânzătoarea.
Astfel, puse cap la cap, din amintirile Marilenei Gheorcilă reiese că fericitul câştigător este un bărbat modest, din punct de vedere al stării materiale, din zona Colentina, de vârstă medie şi cu puţine cunoştinţe în materie de jocul Loto 6/49.

Mai citeşte:

S-a câştigat la Loto 6/49! Un român care a jucat la o agenţie din Colentina, Bucureşti, a câştigat 7,1 milioane de euro. Vezi care sunt numerele cu noroc!

Românul care a câştigat 7,1 milioane de euro la Loto 6/49 a jucat biletul norocos pe 13 noiembrie, la ora 13.13

Mirajul Loto: plătim mult, câştigăm mult mai rar

Cum să câştigi la Loto? Un american crede că a găsit soluţia, a câştigat până acum de şapte ori

7,4 milioane de euro, premiul cel mare la extragerea Loto 6/49 din această seară

Un străin poate fi câştigătorul cel mare. Chinezii şi arabii, jucători fideli la Agenţia Loto unde s-a dat biletul de 7,2 milioane de euro

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite