EXCLUSIV Povestea Torei, prima căţeluşă vopsită roz din Bucureşti FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O cheamă Tora, are aproape doi ani şi a făcut senzaţie, în ultimele zile, prin cartierul Titan din Capitală, de fiecare dată când a ieşit la plimbare împreună cu stăpâna ei, Carmen-Denisa. Vorbim despre o femelă rasa bichon havanez, a cărei blăniţă albă imaculată a devenit roz bombon.

"A fost tot timpul o cochetă, fiica mea, Denisa, are mare grijă de ea. Ea a insistat să o vopsească. A vrut să o facă portocalie, dar ne-am răzgândit şi am luat vopsea mov, cu un oxidant slab, să nu-i atace ochii. Am vopsit-o noi două, acasă",
a povestit Liza Lefter, proprietara căţeluşei, pentru "Adevărul de Seară"

De o săptămână, de când e vopsită, Tora e atracţia principală prin cartier şi prin parcul IOR, unde iese în fiecare după-amiază. "Ne opreşte toată lumea, o pozează, se joacă cu ea. Şi pe stradă au oprit maşini, ca să o fotografieze şoferii", a mai spus proprietara.

Blăniţa Torei i-a speriat, însă, pe alţii. "Un vecin, când a văzut-o zilele trecute alergând pe terasă, s-a speriat. Nu ştia ce e şi a sunat la noi, să ne spună", a povestit Liza Lefter.

Blăniţa roz este, însă, temporară, promite stăpâna, care şi-a pus în cap s-o vopsească în culorile tricolorului românesc la vară, când vor merge în Franţa.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite