EXCLUSIV ONLINE Poliţist internat cu piciorul rupt după ce a fost atacat de un recidivist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist de la Secţia 21 din Capitală fost internat de urgenţă la Spitalul Municipal, cu dublă fractură la un picior, după ce a fost atacat şi lovit de un recidivist pe care încerca să-l reţină.

Incredibila scenă s-a petrecut aseară, în jurul ore 21.00, în zona Pieţei Gorjului din Capitală. Nicolae Mihăilescu (38 de ani) era căutat de poliţişti după ce în cursul dimineţii de ieri comisese o tâlhărie în aceeaşi zonă.

„Bărbatul a fost eliberat din penitenciar în urmă cu două luni, după ispăşirea unei pedepse pentru tâlhărie şi furt. Ieri dimineaţă, el i-a luat cu forţa telefonul unui bătrân, pe care-l oprise sub pretextul că vrea un foc pentru a-şi aprinde ţigara”, a declarat, pentru „Adevărul de Seară”, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul şef Christian Ciocan.

I-a atacat pe poliţişti
Recidivistul a fost depistat de poliţiştii Secţiei 21, aseară, în zona Pieţei Gorjului. Oamenii legii s-au legitimat şi au încercat să-l reţină pe Nicolae Mihăilescu, însă acesta nu s-a lăsat prins uşor.

S-a întors şi i-a tras un pumn în faţă unuia dintre poliţişti. A urmat o adevărată busculadă, în urma căreia poliţistul care fusese lovit în faţă s-a ales cu dublă fractură de picior după ce infractorul imobilizat a căzut peste el.

„Poliţistul a fost internat la Spitalul Municipal şi va fi operat, cel mai probabil în cursul zilei de mâine. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a mai precizat Christian Ciocan.


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite