EXCLUSIV ONLINE Părinţii, revoltaţi de cazul sex pentru cazare în căminele Politehnicii: „Dacă s-ar crea suficiente locuri în cămin, nu s-ar mai ajunge aici”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul dezvăluit ieri de reporterii „Adevarul de Seară” cu o studentă care recunoaşte că face menajul şi are relaţii sexuale cu colegi de facultate pentru un loc la cămin i-a îngrijorat pe părinţii care au copii la studii în Capitală.

Citiţi şi

EXCLUSIV AUDIO Sex şi menaj pentru un loc în căminele studenţeşti ale Politehnicii

Cazul Sex contra cazare la Politehnică - Reprezentanţii instituţiei de învăţământ: „Nu am auzit despre aşa ceva!“

„Nu pot să cred că unele fete se pot deprava în aşa mod. Am o fată studentă în anul al II-lea la Medicină în Bucureşti. Ne descurcăm foarte prost cu banii, dar asta nu înseamnă că dacă nu va prinde loc se va prostitua. Totul ţine de educaţia pe care au primit-o în familie. Eu îmi supraveghez în permanenţă copiii. Cred că studenţii trebuie ţinuţi mai din scurt, altfel nu ştiu unde se va ajunge”, a spus Ileana, un părinte în vârstă de 47 de ani.

Preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi din România, Mihaela Gună, consideră că vina principală pentru aceste situaţii o are proasta finanţare a sistemului de Educaţie din România.

„Dacă s-ar crea suficiente locuri în cămin pentru tineri nu s-ar ajunge aici. În străinătate, de pildă, lucrurile stau altfel. Sunt universităţi care îşi ajută studenţii care nu au obţinut loc în campus cu o parte din cheltuielile chiriei la particular. La noi, de vină este proasta finanţare a sistemului de Educaţie”, a explicat reprezentantul părinţilor. Potrivit uni studiu al Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, doar în Bucureşti deficitul de locuri în cămine ajunge la 30.000.

Sex pentru cazare şi la Agronomie

VIDEO Sex pentru cazare la Agronomie

O studentă de la Universitatea Politehnica din Bucureşti a dezvăluit ieri jurnaliştilor sub protecţia anonimatului că locuieşte în campusul Regie împreună cu doi băieţi doar pentru că întreţine relaţii sexuale cu unul dintre ei şi le face menajul. Reprezentanţii Politehnica Bucureşti neagă existenţa unui astfel de caz şi au demarat o anchetă.

Un alt caz de chirie plătită „în natură” pentru cazare în cămin a fost dezvăluit în urmă cu un an de „Adevărul de Seară”. Administratorul căminului A 2 din Complexul Studenţesc Agronomie al Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti a fost filmat cu camera ascunsă în timp ce-i promitea reporterului o cameră în campus contra unei partide de amor. În urma articolelor din ziar, administratorul de cămin a fost schimbat din funcţie.

Samsar de cămin în Bucureşti: şpăgi de 2.900 €

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite