EXCLUSIV Cristi Tabără, cercetat din nou pentru că ar fi violat o fetiţă de 14 ani, după ce judecătorii au decis redeschiderea dosarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis în urmă cu două zile redeschiderea dosarului în care Cristi Tabără este acuzat de o fetiţă de 14 ani că a abuzat-o sexual. Procurorii de la Tribunalul Bucureşti trebue să reînceapă cercetările în acest caz.

La un an de la izbucnirea acestui scandal, instanţa a decis în urmă cu două zile redeschiderea dosarului în care Tabără este acuzat că a abuzat sexual o fetiţă în vârstă de 14 ani. Astfel, magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis plângerea împotriva rezoluţiei procurorului care a decis iniţial neînceperea urmăririi penale şi implicit anularea acestei rezoluţii.

Cauza a fost trimisă înapoi la Parchetul Bucureşti în vederea începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de viol“, a declarat, pentru „Adevărul“ Ingrid Alexandrescu, avocata Alenxadrei Bodnaru, fetiţa de 13 ani care susţine că a fost molestată de realizatorul de la TVR, Cristi Tabără.

EXCLUSIV Reconstituire în cazul fetiţei de 10 ani care a fost violată şi omorâtă. Localnicii au vrut să se răzbune pe "monstru"

Mama fetiței violate, ucise şi aruncate în canal este înfundată în datorii. Femeia negocia un job, în timp ce fiica sa era ucisă

Avocata a adăugat că va cere ca acest dosar să fie instrumentat de procurorii de la Parchetul General. „Dorim să se ajungă la Parchetul General întrucât procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti şi poliţiştii de la Secţia 9 nu sunt imparţiali, chiar avocata lui Tabără recunoscând că audierea lui s-a făcut în secret, el şi procurorul hotărând ca aceasta să aibă loc într-o altă locaţie decât cea stabilită iniţial. Sunt convinsă că se va face dreptate, într-un final“, a mai spus Ingrid Alexandrescu.

Contactat de reporterii „Adevărul“, Cristi Tabără a declarat că nu se aştepta la această hotărâre. „Este o decizie surprinzătoare dar am încredere în justiţie, şi în Parchet că o să-şi facă datoria“, a spus realizatorul TV.

Mama Alexandrei, Alina Bodnaru susţine şi ea că speră ca acest dosar să fie instrumentat corect. „Mă bucur pentru copilul meu că începe să se facă dreptate“, a spus ea.

În luna iulie a anului trecut, realizatorul TV Cristian Tabăă a fost acuzat de Alexandra Bodnaru (14 ani), fiica fostei sale iubite, că a abuzat sexual de ea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite