EXCLUSIV Avocatul profesorului de la Jean Monnet: „Nu poţi să vii după a treia partidă de sex şi să spui că este viol“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Ionaşcu, avocatul lui Dan Vişan, profesorul de sport de la Jean Monnet acuzat de o elevă de a sa că ar fi violat-o, susţine că cei doi nu au fost la primul act sexual în excursia de la Predeal, ci chiar la al treilea.

Dascălul a fost trimis azi dimineaţă în judecată, pentru ca instanţă să decidă dacă acesta va fi eliberat sau nu, întrucât mandatul de arestare preventivă de 29 de zile emis pe numele profesorului va expira sâmbătă, 17 decembrie.

„Clientul meu este judecat astăzi pentru propunere de prelungire a mandatului de arestare“,  a declarat pentru bucuresti.adevărul.ro reprezentantul în instanţă al lui Dan Octavian Vişan, Daniel Ionaşcu. 

 Au făcut sex de mai multe ori

Avocatul a mai adăugat şi că acuzaţiile profesorului de sport sunt relaţii sexuale cu minori şi viol. Daniel Ionaşcu susţine, însă, că nu a fost vorba de acest lucru, întrucât cei doi nu s-au aflat la primul act sexual. „Nu poţi să vii după a treia partidă de sex şi să spui că a fost viol“, a spus avocatul. Acesta a explicat că în timpul excursiei de la Predeal, profesorul de sport Dan Octavian Vişan a mai întreţinut încă două relaţii sexuale cu eleva sa, Oana. 

Cu eleva „violată“ la psihiatru

De cealaltă parte, Cristian Sârbu, apărătorul elevei care la acuzat pe Dan Octavian de viol, spune că Oana nu a reuşit încă să-şi revină după excursia de la Predeal. „Oana se află în continuare sub supravegherea permanentă a unui psihiatru “, a declarat avocatul elevei.

Profesorul Dan Octavian Vişan, de la Liceul „Jean Monnet“, a venit alături de tatăl său în faţa judecătorilor

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Dan Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti, în data de 18 noiembrie!

Acesta a adăugat că i-a şi recomandat elevei să renunţe la şcoală până când cazul va fi rezolvat însă părinţii acesteia nu au fost de acord.  
Referitor la acuzaţia de viol, Sârbu a explicat că în acest caz este destul de greu de demonstrat agresiunea sexuală. „Este normal să nu se găesească urme de violenţă, pentru că Oana a făcut plângerea de viol abia după cinci zile“, a explicat apărătorul fetei.

Caz model pentru popor

 „Eu cred că Oana a vrut să fie în pas cu moda, pentru că în ziua de azi, să faci sex cu un profesor este un trend prin rândul stundenţilor“, a contracarat Daniel Ionaşcu.

De asemenea, avocatul a adăugat că acest caz trebuie să reprezinte un exemplu pentru profesori, „care au rolul de a educa elevii“, un semnal de alarmă pentru părinţi, „care trebuie să se ocupe mai mult de copii lor“, dar şi o atenţionare la adresa Ministerului Educaţiei, „pentru că un astfel de caz nu ar trebui să se mai repete“.


CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Oana, eleva care l-a acuzat de viol pe profesorul ei de sport!

Profu‘, cu psihicul la pământ

Dan Octavian Vişan a fost reţinut în arest pentru o perioadă preventivă de 29 de zile, cu acuzaţia de reaţii sexuale cu minori, în data de 18 noiembrie 2011.

Chiar dacă profesorul de sport a fost afectat psihic, acesta s-a adaptat condiţiilor din închisoare şi chiar a colaborat cu oamenii legii. „Clientul meu s-a obişnuit cu mediul din arest, însă este foarte afectat din cauza ruşinii pe care i-a adus-o acest caz“, a spus Ionaşcu.

image
București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite