Evenimentul „Cinema în aer liber“ continuă în Parcul Titan: „Jules şi Jim“, filmul pe care bucureştenii îl pot vedea gratuit joi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filmul începe la ora 21.30 FOTO Arhivă
Filmul începe la ora 21.30 FOTO Arhivă

În cadrul evenimentului „Cinema în aer liber”, bucureştenii pot viziona joi, 6 august, în Parcul Titan (acces din strada Liviu Rebreanu), de la ora 21.30, filmul „Jules şi Jim”.

Bazat pe romanul scris de Henri Pierre Roché, „Jules şi Jim” poartă spectatorii prin vieţile a doi prieteni foarte buni: francezul Jim (Henri Serre) şi austriacul Jules (Oscar Werner).

Al treilea film al lui François Truffaut, drama „Jules şi Jim” este o poveste bizară de dragoste trăită de o femei care ezită între doi prieteni pe care îi iubeşte în aceeaşi măsură.

Pelicula a fost nominalizată de două ori la premiile Bafta şi este unul dintre filmele reprezentative pentru secţiunea „Nouvelle vague”. Pe un ecran gonflabil de 120 de metri pătraţi şi un proiector digital mobil de 17.000 de lumeni, bucureştenii pot viziona gratuit acest film, în cea de-a treia zi a evenimentului „Cinema în aer liber”, aflat la cea de-a IV a ediţie, organizată de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite