EVENIMENTE Dacă e iunie, sunt show-uri incendiare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suede, Sting, Scorpions, Alice Cooper sau Mr.Big sunt doar câteva dintre vedetele internaţionale care ne vizitează Capitala. După succesul concertului Roxette de la Zone Arena, bucureştenii vor avea parte de un alt show săptămâna aceasta, sâmbătă, la Arenele Romane, cu britanicii de la Suede.

Citiţi şi

VIDEO Impresii de la primul concert Roxette la Bucureşti. Suedezii au dat "like" fanilor bucureşteni

Suede va concerta pentru prima dată în România la 4 iunie, spectacolul fiind produs de compania One Event. Concertul este inclus în turneul de reunire al trupei, revenită pe scenă în 2010 după şapte ani de pauză. În 2003, după ce a lansat cinci albume de studio şi 21 de single-uri, trupa Suede s-a destrămat, componenţii preferând proiectele solo. Brett Anderson a format trupa The Tears împreună cu Bernard Butler în 2005. În 2007, el a concertat la Bucureşti în deschiderea concertului trupei Muse. La Bucureşti, fanii Suede vor putea asculta live single-uri precum: „Animal Nitrate”, „The Wild Ones”, „Trash”, „Saturday Night” sau „Lazy”. Până în ziua concertului, biletele au preţuri de 160 şi 180 de lei.

Cine revine la Bucureşti

Sting, acompaniat de live band şi orchestră simfonică îşi va prelungi vara aceasta celebrul turneu mondial Symphonicity în Europa. Artistul va susţine un show la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, la 6 iunie. Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile pe www.myticket.ro sau din reţeaua magazinelor Diverta, la mai multe categorii de preţ: 395, 295, 195 şi 135 de lei.

VIDEO Sting, din nou la Bucureşti

Hituri precum „Wind of Change”‚ „Still Loving You”, „You And I” şi „Send Me An Angel” se vor auzi la Bucureşti din nou. Germanii de la Scorpions revin în Capitală la 9 iunie. Show-ul este inclus în turneul de adio al formaţiei, „Get Your Sting And Blackout World Tour“. Spectacolul are loc la Zone Arena. Scorpions îşi ia adio de la fani după o carieră de peste 45 de ani. Începând  cu 7 iunie, Zone Arena se va transforma în cartierul general al celor peste 110 membri ai staffului tehnic al formaţiei. Membrii The Scorpions vor ajunge şi ei în România cu două zile înainte de concert, cu o cursă privată de la Budapesta, urmând să fie aşteptaţi la aeroport de cinci limuzine.

SURPRIZĂ 1.000 de lei ca să-i întâlneşti pe legendarii de la Scorpions

La 14 iunie, la Arenele Romane, Alice Cooper le dă din nou întâlnire fanilor heavy-metalului din România. Concertul este organizat de Events. Tichetele sunt disponibile la preţ întreg: Golden Ring - 160 de lei, Tribuna (cu loc) - 140 de lei, Regular - 120 de lei.

Alice Cooper, din nou la Bucureşti. De mâine se vând bilete cu reducere

O altă revenire se anunţă cea a lui Zucchero, cel mai bine vândut artist din Italia. Artistul revine în România pentru a patra oară. Evenimentul, organizat de compania Project Events, are loc la 21 iunie, de la ora 20.00, în aer liber, la Arenele Romane.

Ali Campbell
, legendara voce a grupului UB40, va susţine un concert la 16 iunie, la Sala Palatului, în sprijinul copiilor săraci, abandonaţi sau cu dizabilităţi. Evenimentul este organizat de Fundaţia FĂRĂ România, o fundaţie de caritate care îşi desfăşoară activitatea sub înaltul patronaj al HRH Prinţul de Wales, al actriţei Nicole Kidman şi al Prinţesei Marina Sturdza.

Mr. Big, una dintre cele mai cunoscute  trupe americane  din anii ’80, va concerta pentru prima dată în România, la 17 iunie. Spectacolul are loc în Hard Rock Cafe, de la ora 22.00.


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite