Eros Ramazzotti cântă „Cose Della Vita” la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starul italian concertează, mâine, de la ora 20.00, pe Stadionul de Rugby „Arcul de Triumf” din Bucureşti. În deschidere vor urca pe scenă trupele româneşti Proconsul şi Grimus. Vă puteţi rezerva bilete online, pe eventim.ro.

Cântăreţul italian promovează cel mai nou album al său, „Ali e radici World Tour 2009 – 2010” . Biletele pentru spectacolul de mâine seară au preţuri cuprinse între 160 şi 490 lei, în funcţie de categorie.

Artistul italian a devenit celebru datorită unor piese precum: „Parla Com Me”, „Piu’ Bella Cosa”, „Cose Della Vita”,  „Un Altra Te”şi multe altele.

Din 1984 până în prezent a lansat 11 albume de studio, un EP, două albume live precum şi două compilaţii. Ramazzotti a vândut peste 40 de milioane de albume în cei 25 de ani de carieră. Artistul italian a cântat alături de nume mari precum: Cher, Tina Turner, Andrea Bocelli, Patsy Kensit, Anastacia, Joe Cocker, Luciano Pavarotti, Laura Pausini și Ricky Martin.

Europa FM oferă celor mai înfocaţi fani ocazia unică de a-l cunoaşte personal pe Eros Ramazzotti şi de a participa la o sesiune foto şi de autografe. Tot ce trebuie să facă este să posteze pe site-ul Europa FM un mesaj prin care să demonstreze că ei merită să stea de vorbă cu artistul.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite